Την άποψή του ότι το 0-0 στο Περιστέρι είναι θετικό αποτέλεσμα για τον Ατρόμητο εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης, μετά το ισόπαλο πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών παράλληλα στάθηκε στο θέμα της κούρασης, καθώς η ομάδα του είχε μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση, σε σύγκριση με τους Αρκάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είχαμε την ενέργεια και την ένταση άλλων αγώνων. Ίσως τα συνεχόμενα παιχνίδια και η θερμοκρασία να μας έκαναν κακό. Στο πρώτο μέρος ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι και είχαμε δύο καλές φάσεις. Από εκεί και πέρα για ένα 20λεπτο στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ήταν καλύτερος. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Θα χαρακτήριζα θετικό το αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Τρίπολη» ανέφερε για το παιχνίδι ο Δώνης.

Εν συνεχεία αναφερόμενος στη μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης που είχε ο Αστέρας, είπε: «Η μια μέρα παίζει σπουδαίο ρόλο. Δεν κρατιόμαστε από αυτό. Θέλουμε να γίνονται επί ίσοις όροις οι αγώνες αυτοί. Δεν το βλέπω λογικό να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη-Σάββατο. Στη χώρα μας δεν αλλάζει κάτι. Τα μεγάλα ψάρια έχουν δυνατότητες να αλλάξουν ημερομηνίες. Ο Ατρόμητος δεν έχει αυτή την ευκαιρία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης