Ανοιχτούς λογαριασμούς, όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, άφησαν ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στον πρώτο τους αγώνα για την ημιτελική φάση, που πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι, κι έτσι τα πάντα θα κριθούν στην ρεβάνς της Τρίπολης.

Ο αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άπαντες περίμεναν πλούσιο θέαμα στο Περιστέρι, δεδομένου ότι οι δύο ομάδες είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένες το τελευταίο διάστημα.

Εντούτοις οι δύο αντίπαλοι τους διέψευσαν πανηγυρικά, αφού αμφότεροι έπαιξαν συντηρητικά, με στόχο να διαφυλάξουν πρωτίστως ανέπαφη την εστία τους.

Έτσι ο πρώτος ημιτελικός ήταν φτωχός σε θέαμα, με τις καλές φάσεις να είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και ο Αστέρας ήταν ελαφρώς καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, υστερούσε στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα ο Ιτάνζ να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα.

Εύκολο έργο πάντως είχε και ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων, Μπαντής, ο οποίος απειλήθηκε ελάχιστα από την εμπροσθοφυλακή του Ατρόμητου, με εξαίρεση τη φάση στο 27ο λεπτό, όταν ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα όμως άουτ.

Μετά το 0-0 οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς, ενόψει του επαναληπτικού στην Τρίπολη, όπου θα κριθεί αν οι Αρκάδες προκριθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό κυπέλλου ή αν ο Ατρόμητος θα δώσει για δεύτερη σερί χρονιά το «παρών» στον τελικό της διοργάνωσης.

Κίτρινες: Τάτος, Σκόνδρας, Ουσέρο-Πιπίνης, Πουλίδο, Μάρτινς

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ζουέλα (63′ Νάστος), Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μπρίτο, Τάτος (70′ Καραγκούνης), Επστάιν (62′ Πίτου Γκαρσία), Μήτρογλου.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Μάρτινς, Ράγιος (86′ Φορμίκα), Χίμο (77′ Χούλι), Σολάκης (28′ λτρ. Μπρέσκα).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης