Στο συμπέρασμα ότι η εθνική μας ομάδα πόλο δεν έχει δέσει ακόμη ως σύνολο προχώρησε ο Ντράγκαν Άντριτς. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, μετά τη νίκη επί της Ρουμανίας, η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή για την πρόκριση στην τελική φάση του World League, δήλωσε τα εξής:

«Δεν έχουμε καταφέρει να δέσουμε σαν σύνολο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να κερδίσει τέτοιου είδους παιχνίδια με διαφορά. Εκεί χάσαμε και τη διαφορά του σκορ, που θα μας έδινε την πρόκριση. Είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί, ώστε να φτιάξουμε χαρακτήρα που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Αφρουδάκης δήλωσε για τη συνέχεια της ομάδας μας: «Ήμασταν από την αρχή κοντά στο σκορ και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με τη διαφορά που χρειαζόμασταν. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει μία σημαντική νίκη, αφού θα βρούμε τους Ρουμάνους απέναντί μας και στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Αποκομίσαμε πολλά θετικά στοιχεία από το συγκεκριμένο παιχνίδι και είδαμε και τις αδυναμίες μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Θόδωρου Χατζηθεοδώρου, ο οποίος ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι με θετικά και αρνητικά στοιχεία. Το θετικό είναι πως ήμασταν μπροστά στο σκορ με χαρακτηριστική ευκολία από ένα σημείο και μετά.

Το αρνητικό είναι πως δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε αυτήν τη διαφορά. Κάναμε πολλές λανθασμένες επιλογές και έτσι χάσαμε την ευκαιρία για την πρόκριση. Δεν μας πειράζει όμως, γιατί -όπως είπα- κερδίσαμε εύκολα, πράγμα που είναι θετικό, γιατί θα έχουμε απέναντί μας τη Ρουμανία και στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης