Από την εποχή της Αλίκης Βουγιουκλάκη αυτά τα καπελάκια για το καλοκαίρι έκαναν την εμφάνισή τους στις περισσότερες γυναίκες στις παραλίες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και από τότε σε  όποια παραλία και αν κοιτάξουμε θα δούμε αρκετές γυναίκες να φορούν τα ψάθινα καπελάκια τους, για να κρύβουν το πρόσωπό τους από τον ήλιο. Η κάθε μία βέβαια βάζει και την δική της ξεχωριστή πινελιά και το κάνει να φαίνεται μοναδικό. Είτε με ένα λουλουδάκι που θα καρφιτσώσουμε, είτε μια κορδελίτσα που θα βάλουμε γύρω γύρω από την βάση να δώσει λίγο χρώμα είτε επίσης και έναν ήλιο λουλούδι να ταιριάζει με τον ήλιο του καλοκαιριού.

Δεν είναι αποκλειστικά μόνο για την παραλία είναι και για τις πρωινές μας βόλτες, για ένα καφεδάκι στην παραλιακή, για ψώνια. Όταν ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πρωτότυπο ένα ψάθινο καπέλο μας δίνει και στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα αέρινο φορεματάκι και το σανδαλάκι μας, με ένα κοντό σορτς και τις παντοφλίτσες μας, για ένα ποτό το βράδυ έτσι για να τραβάμε και λίγο τα βλέμματα σαν ωραίες και μεσογειακές γυναίκες που είμαστε.

 

Μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίσταση που εμείς θα θελήσουμε να το βάλουμε, δεν μας δεσμεύει με ένα συγκεκριμένο ντύσιμο.

Φτάνει μόνο να μπορέσουμε να το υποστηρίξουμε και τα άλλα αφήστε τα πάνω στο ψάθινο καπελάκι σας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης