ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις προάλλες έγραφα ότι το «χωριό μας καίγεται και οι π@@@ς λούζονται». Αφορμή για τον βαθυστόχαστο προβληματισμό μου, οι εξελίξεις στα «εσωτερικά των κομμάτων» (Ομιλία Σαμαρά, Νέος αρχηγός στο Πασόκ, δηλώσεις Κάπα Κάπα)… μετά ήρθαν οι μέλισσες!!!

Ο Νταλάρας και τα νεράτζια, ο ξεσηκωμός σατιρικών ποιητών, διανοούμενων, κομμωτριών, περισπούδαστων, αναλφάβητων και πρώην σελέμπριτιζ, για το αν φταίει ο Νταλάρας, το νεράτζι, τα νεύρα μας, οι Γερμανοί, η κατάθλιψη, η εσωστρέφεια, το «στεφάνι του Νταλάρα», το επίθετο του Νταλάρα που μας θυμίζει τον «Νταλάρα της Τρόικας» που σημαίνει, ότι τα νεράτζια, τα γιαούρτια, οι καρέκλες, τα μπισκότα, τα κουφέτα, τα χαλίκια, οι κροκάλες δεν στοχοποιούν τον καλλιτέχνη, αλλά το ΕΠΙΘΕΤΟ του, που σημαίνει ότι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, άλλο ο «ΝΤΑΛΑΡΑΣ».

Εκεί λοιπόν , που είχα βγάλει το συμπέρασμα το ψυχαναλυτικό το πολύ ψαγμένο που καταλάγιαζε μέσα μου τα κίνητρα του πάθους, της βίας και του γιαουρτώματος, ήρθε η ερμηνεία του Λάκη, να μου αποδομήσει τον Λακάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα τραγούδια του, επιτίθενται στον Νταλάρα» είπε ο Λάκης!! Γίνονται τα τραγούδια νεράτζια Λάκη μου; Γίνονται γιαούρτια; Μπορεί δηλαδή «η συννεφιασμένη Κυριακή» να γίνει φανουρόπιτα;

Εγώ με ΠΟΙΟΝ ΕΙΜΑΙ;

ΕΓΩ, αφεντικό, ζω στην χώρα όπου σε ένα κανάλι κάνουν είδηση το βρακί της Ελευθερίας – Ελευθερίου. Το βρακί της λοιπόν, το κάνανε να φανεί, το φωτογράφισαν και μετά βγήκαν ρεπόρτερς στο δρόμο να το ψάχνουν …

Εγώ τι έκανα; Καταρχάς απαγόρευσα στα βρακιά της οικογένειας να βλέπουν τηλεόραση!

Τι με κοιτάς αφεντικό; Αν τα τραγούδια κυνηγάνε τον Νταλάρα, την τηλεόραση τη βλέπουν τα βρακιά ή τα βρακιά επιτίθενται στην τηλεόραση, ή το βρακί γίνεται είδηση, ή λέει ειδήσεις ή … τέλος πάντων εγώ «καλού κακού» για να μην ξεσηκωθούν, τα έκλεισα στο συρτάρι και κλείδωσα και την ντουλάπα.
ΤΟ ΣΤΑΡ πάντως έκανε ενδελεχές ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα το βρακί να ποζάρει ολόκληρο, χωρίς το περιεχόμενό του, στην κάμερα.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΡΑΚΙΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Εκπομπή Νικολέτας Ράλλη: Κανάλι ΣΤΑΡ ( Έχεις δίκιο, σήμερα έχω εμμονή με το κανάλι, αλλά μου δίνει θέματα).

Η εκπομπή εντοπίζει έναν υπέρβαρο πλαστικό χειρουργό, τον κύριο Παυλιδέλη. Ο παχουλός γιατρός, χαριτωμένος όμως, με δυσκολία χωράει στην πολυθρόνα της εκπομπής. Η παρουσιάστρια δίπλα του, μοιάζει παιδί της Κατοχής. Ο χαριτωμένος κύριος Παυλιδέλης, μιλά για ρινοπλαστικές!

Στην οθόνη παρουσιάζονται μύτες ΓΑΜΨΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ, ΑΣΧΗΜΕΣ, ΜΥΤΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ, ΠΡΗΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΜΕΝΕΣ! ΟΙ ΜΥΤΕΣ του κυρίου Παυλιδέλη, είναι ΜΥΤΕΣ τερατίνες που μοιάζουν ΈΤΟΙΜΕΣ να βγουν από την οθόνη και να ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ με την ίδια τρέλα που τα τραγούδια επιτίθενται στον Νταλάρα!!!

Γιατί ο Μαλέλης, άραγε, έχει αποφασίσει να στοιχειώσει τα όνειρά μας;

Γιατί το ΣΤΑΡ, το αγαπημένο μου κανάλι με απειλεί; Γιατί δε μαζευόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε πράγματα; Γιατί τα τραγούδια γίνονται Γκρέμλινς και μας ροκανίζουν;

ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ;;;;

Την περίμενα την συνάντηση, πως την περίμενα… Και όταν περιμένεις κάτι πολύ, συνωμοτούν «oι μύτες» για να το «χάσεις» …

Όλα τα «επείγοντα περιστατικά σκάσανε», μετά τις μύτες του Παυλιδέλη στη Νικολέτα Ράλλη! Να μην μπορώ να σταθώ σε οθόνη να δω …

ΟΣΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΣΕ ΤΑΤΙΑΝΑ …

1 ) Η Τατιάνα έδειχνε αμήχανη. Πολύ αμήχανη! Σαν να μην ήτανε έτοιμη για να τον δεχθεί … Σαν να ήθελε να απολογηθεί που τον είχε καλεσμένο… Σαν να την ενοχλούσε το φερμουάρ ….
2 ) Γιατί δεν δίνει ένα κανάλι, εκπομπή στον Νίκο Μουρατίδη; Το κομμάτι της εκπομπής όπου ο Νίκος αρχίζει να ρωτάει την Τατιάνα είχε ενδιαφέρον. Πολύ. Είναι λίγοι, έως 7, εκείνοι που μπορούν (για μένα) να κάνουν ενδιαφέρουσα μια κουβέντα στην τηλεόραση. Ο ένας είναι ο Νίκος Χαντζηνικολάου, ο δεύτερος είναι ο Νίκος Μουρατίδης, η 3η είναι η Λιάνα Κανέλλη (αν θυμηθεί ότι έχει καλεσμένο) , ο 4ος είναι ο Γιώργος Τράγκας, η 5η είναι η Ναταλία Γερμανού , αφήνω τους δύο για να μη σας τα δίνω όλα «μασημένα». Τι ρώτησες αφεντικό, αν είσαι ένας από τους επτά;

Μμμμμ… επειδή επιμένεις να είσαι όρθιος, με αγχώνεις.

Φυσικά και θα ήθελα να δω τον Νίκο Μουρατίδη παρουσιαστή talk show. Ποιούς να έχει απέναντι; Την Τατιάνα, τη Ρούλα, τον Νίκο, την Ελένη, την Κάτια, τον Νταλάρα, τον Λάκη, τη Ντενίση, τον Πανούση, τον Χριστιανόπουλο, την Κανέλλη, τον Παπαδάκη, τον Γιωργάκη, τον Πέτρο, (τον Κωστόπουλο, για να μην πάει το μυαλό σας στον Γαϊτάνο, έρχεται και Πάσχα), τον Μάκη (το αφεντικό εννοώ) , την κυρία Δήμητρα Παπανδρέου, 15 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ!!

(Καλά μετρήσατε εσείς, 16 είναι, αλλά στο τρέιλερ δεν ακούγεται καλά το ΔΕΚΑ ΕΞΙ, το δεκαπέντε ακούγεται πιο καλά, χώρια που κάποιος μπορεί να αρρωστήσει, οπότε για να είμαστε ασφαλείς, δεκαπέντε).

ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ, ΒΡΗΚΑ KAΛΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ, ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΉ (Diamonds are for ever), το σκηνικό, παλιά μου τέχνη κόσκινο (έχω και ωραίο σαλόνι το έχει δει και ο Νίκος), σε 3 οκτάωρα έχω βάλει και κορδέλα με γκλίτερ γύρω από τον Νίκο Μουρατίδη και τον έχω στείλει «πακέτο» με κούριερ.

Όοοολοι οι καλεσμένοι θα έχουν και ένα δώρο της Galerie Tsangarakis, τα οποία δώρα θα έχει επιλέξει ο ίδιος ο Μουρατίδης για να τα ταιριάζει στην προσωπικότητα του καθενός ( ίντριγκα).

Αααααα… οπωσδήποτε θα κάνουμε και ένα γύρισμα με την Ζωζώ Σαπουτζάκη, αν προλάβουμε. Το γράφω γιατί σε 3 οκτάωρα πρέπει να δέσουμε την παραγωγή και η Ζωζώ είναι ντίβα , έχει και μακρύ μαλλί …καταλαβαίνετε αυξάνονται τα έξοδα παραγωγής, λακ, βούρτσες, τσατσάρες, βλεφαρίδες, κόλλες)

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΤΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ;;

Ανοίγετε πολύ μεγάλο θέμα και είναι αργά (χωρίς τον Νίκο Μαστοράκη).

Ξέρω ότι έχετε βαριά αγωνία για το dancing, την Ζέτα, τους διαγωνιζόμενους, το ξέρω και το νοιώθω.

Λοιπόν για να μην ψάχνεστε ούτε εσείς, ούτε οι άλλοι, το κανάλι ακούει «Γερμανικά». Μολύβι, τεφτέρι, (Ζήτα), τελειώσαμε. Η Ζέτα για τους Γερμανούς, ας πούμε, είναι ένα νούμερο στο χαρτί. (Τυχαία η επιλογή ονόματος, απλά το φέρνω σαν παράδειγμα), θα μπορούσε να είναι η Μαρία, η Σίσσυ, ο Γιώργος.

Πάω να φύγω τώρα γιατί θα με κυνηγήσουν οι λέξεις … όπως τον Νταλάρα τα τραγούδια που λέει και ο Λάκης.

Φεύγω προς το παρόν!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης