Πρέπει να σεβαστούμε το νόμο για τα ΑΕΙ που ψηφίστηκε από την πλειοψηφία της Βουλής, αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι είναι αλάθητος, υποστήριξε σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ΔΟΕ , ο υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης.

Με αφορμή τις προγραμματισμένες, για αύριο, εκλογές των μελών των διοικητικών συμβουλίων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήμιο Πατρών (κι ενώ έχουν αναβληθεί για δεύτερη φορά στο Πάντειο και στο Ιωαννίνων) ο υπουργός δήλωσε κατά κάθε μορφής βίας. Όπως είπε, η παρεμπόδιση των διαδικασιών δεν τιμά κανέναν, συσσωρεύονται οι αρνητικές εντυπώσεις για τα δημόσια Πανεπιστήμια και γι αυτό χρειάζεται προσοχή στην αντιμετώπιση αυτών των θεμάτων, υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μπαμπινιώτης ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση της προσεχούς Παρασκευής με τους πρυτάνεις θα εξετάσουν την ουσία και τα πραγματικά προβλήματα και θα συζητήσει μαζί τους για να βρουν λύσεις. Υπάρχει όμως ο νόμος, ο οποίος ψηφίστηκε από την πλειοψηφία της Βουλής, και πρέπει να τον σεβαστούμε, διεμήνυσε, αυτό όμως, συμπλήρωσε, δεν σημαίνει ότι είναι αλάθητος.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης