ΜπράντυΟ Μπράντυ είναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 2010. Δεν γνώρισε τι θα πει ζεστασιά, φαγητό για όλους, παιχνίδι. Η ζωή είχε δείξει στον μικρό τη χειρότερη πλευρά της. Άρρωστος, πεινασμένος, κρυωμένος, στην άκρη του δρόμου, το νήμα της ζωής του φαινόταν πως είχε τελειώσει.

Το τυχερό του αστέρι, όμως, έλαμψε και η απέραντη αγάπη μιας κοπέλας, που δεν φοβήθηκε να τα βάλει όπως ήταν βρόμικα και σε άθλια κατάσταση στο αυτοκίνητό της και να τα φροντίσει, τους χάρισε τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκανε εντατικές θεραπείες και ανάρρωσε πλήρως. Είναι χαρούμενος και παιχνιδιάρικος, ενώ θέλει να πιστεύει πως υπάρχει ακόμη ελπίδα και αγάπη στο ανθρώπινο είδος, ώστε να βρει ένα σπίτι, έναν κήπο, μια προφυλαγμένη γωνιά και να μην επιστρέψει στον δρόμο.

SiennaΗ Sienna είναι ένα πανέμορφο θηλυκό σκυλάκι, ημίαιμο collie, γεννημένο τον Οκτώβριο του 2010, το οποίο βρέθηκε στη Ραφήνα μαζί με τα τέσσερα αδελφάκια του. Είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.

Για πληροφορίες σχετικά με τη Sienna και τον Μπράντυ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 6944347144 και το gspentzou@gmail.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φιλοζωικό σωματείο stray.gr, Α.Μ.: 24685, θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης