Καλοκαιράκι είναι και ένα καινούριο μαγιό όλες το χρειαζόμαστε… Αλλά επειδή συχνά, η επιλογή του πιο απαραίτητου αξεσουάρ των διακοπών μας, δεν είναι εύκολη υπόθεση, σας δίνουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές  για να βρείτε ότι σας ταιριάζει καλύτερα!

Αν έχετε αθλητικό σώμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία γυναικών, όπως η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ, καλό θα είναι να επιλέξετε ένα μαγιό με φαρδιές τιράντες, ώστε να τραβήξετε τα βλέμματα από τους «τετράγωνους» ώμους.  

Αν έχετε «γεμάτες» καμπύλες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ασφαλής επιλογή είναι τα ολόσωμα μαγιό. Φέτος έχουν βγει πολλά και διαφορετικά σχέδια, που ικανοποιούν κάθε γούστο. Η Queen Latifah πάντως διάλεξε ένα, με φλοράλ «πρίντ» και μεγάλο ντεκολτέ. Έτσι, έκοψε τα «περιττά» κιλά και τόνισε το δυνατό της σημείο, αλλά με στυλ!

Αν είστε μικροκαμωμένη:

Ένα μαγιό- τριγωνάκι είναι το κατάλληλο για να αναδείξει την λεπτή σιλουέτα σας. Από τη στιγμή που δε διαθέτετε μεγάλο μπούστο, είναι μάταιο να προσπαθείτε να το «φουσκώσετε». Η Κέιτ Χάτσον πάντα επενδύει σε ένα μπικίνι, που καλύπτει μόνο τα άκρως απαραίτητα.

Αν είστε ψηλή:

…και λεπτοκαμωμένη θα προσθέσουμε, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.  Όλα δείχνουν τέλεια επάνω σας, γιατί εσείς είστε αψεγάδιαστη. Ωστόσο, καλή επιλογή παραμένει ένα μικροσκοπικό μπικίνι, όπως αυτό που φοράει γεμάτη αυτοπεποίθηση η Ζιζέλ Μπούχτσεν.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης