«Είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας, o οποίος απλά δεν διαχειρίστηκε το πρόβλημά του. Από την πρώτη στιγμή, μου ζήτησε να πάω στο νοσοκομείο και να εκφράσω τη συγγνώμη του στους δύο τραυματίες, πράγμα που έκανα».

Είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε στη βιομηχανία κάδων ανακύκλωσης Helesi από το ξεκίνημα και τη δημιουργία της και δεν ξέρει ακόμη για ποιον λόγο απολύθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα χέρια του έχει τατουάζ της βιομηχανίας Helesi, που δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του. Αρνείται ότι πήγε με ανθρωποκτόνο διάθεση. «Είναι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας που δεν ήταν τρελός, δεν φτιάχτηκε με χάπια, ήταν πιεσμένος και δεν διαχειρίστηκε καλά την κατάστασή του» θα πει μιλώντας στο «Χ» η συνήγορός του, κα Σαριπανίδου, που λέει ότι είναι τιμή της που τον υπερασπίζεται.

Είχε υπογράψει τα πάντα στον εργοδότη του καλή τη πίστη, ότι είχε εισπράξει την αποζημίωση, ενώ έχει να λαμβάνει…

Όλοι οι εργαζόμενοι που κατέθεσαν αλλά και οι φερόμενοι ως όμηροι λένε τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο δράστη του περιστατικού που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψαν τις ώρες που ήταν μαζί του στο γραφείο του διευθυντή, λέγοντας ότι «όλοι μαζί ήπιαν το ουίσκι που υπήρχε, ότι ήταν πολύ φιλικός μαζί τους και δεν κινδύνευσαν».

Πηγή: xronos.gr
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης