Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία και αποδοχή του διαγωνισμού, η Corona Extra ανοίγει και φέτος την αυλαία του διαγωνισμού για να πραγματοποιήσει το όνειρο ενός ακόμα επίδοξου DJ. Εάν είσαι φανατικός της house μουσικής και ονειρεύεσαι μία καριέρα στα decks, δήλωσε σήμερα συμμετοχή και μπορεί και εσύ να φτάσεις στην κορυφή, αρκεί να το πιστέψεις!

Εάν είσαι άνω των 18, μπες στο site του διαγωνισμού www.coronaexperience.gr από τις 5 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου 2012 για να μάθεις περισσότερα για τον διαγωνισμό και πώς να ανεβάσεις τα δικά σου DJ set.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρεσβευτής του διαγωνισμού, για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι ο καταξιωμένος DJ G.Pal που θα αξιολογήσει όλες τις συμμετοχές και θα συμβάλλει στο να επιλεγούν οι 16 καλύτεροι DJ που θα διαγωνιστούν στους προκριματικούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Μέρος της κριτικής επιτροπής θα είναι επίσης και το κοινό, καθώς θα μπορεί να σε ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, τόσο online όσο και live κατά τη διάρκεια των events! Οι 4 επικρατέστεροι DJ των προκριματικών θα είναι και οι μεγάλοι τυχεροί που θα διαγωνιστούν στον τελικό της Αθήνας για τον τίτλο του National DJ Ελλάδας.

Οι National DJs όλων των χωρών θα ταξιδέψουν φέτος στη Σουηδία, για να διαγωνιστούν για τον τίτλο του Movida Corona Tour DJ 2013! Ο νικητής που θα καταλάβει την 1η θέση κερδίζει, επιπλέον, συμμετοχή σε 3 CDs της δισκογραφικής εταιρείας Pacha Recordings, την ευκαιρία να παίξει live στο Pacha Club στην Ibiza και τη δυνατότητα για εμφανίσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ ο 2ος και ο 3ος νικητής θα ταξιδέψουν στο Ultra Music Festival στο Μαϊάμι.

Ανέβασε το demo σου και προσκάλεσε τους φίλους σου να σε ψηφίσουν, για να ενισχύσουν περισσότερο τη συμμετοχή σου, αλλά και για να διεκδικήσεις την ευκαιρία να βρεθείς κατευθείαν στο μεγάλο πανευρωπαϊκό ημιτελικό, αφού ο DJ, από όλες τις συμμετέχουσες χώρες, που θα έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους μέχρι τις 23/10/2012 περνάει κατευθείαν στον ημιτελικό Ευρώπης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαγωνισμός Movida Corona ξεκίνησε και σε προσκαλεί στα decks!
Δήλωσε συμμετοχή σήμερα… μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις!

Movida Corona: The place to be!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης