Στο χιονισμένο Χάρκοβο αφίχθη το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μέταλιστ, για τους «16» του Europa League.

Η πτήση τσάρτερ των «ερυθρόλευκων» προσγειώθηκε στην ουκρανική πόλη λίγο μετά τις 18:30, μετά από περίπου 2,5 ώρες πτήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θερμόμετρo κατά την άφιξη των Πειραιωτών στο Χάρκοβο έδειχνε -5 βαθμούς. Εντούτοις οι εν λόγω καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αντιμετωπίσει και χειρότερες, αφού στον αγώνα με την Ρούμπιν στη Μόσχα η θερμοκρασία ήταν στους -20.

Ύστερα από περίπου τρία τέταρτα από την προσγείωση όλα τα μέλη της αποστολής παρέλαβαν τις αποσκευές τους και στη συνέχεια αναχώρησαν για το ξενοδοχείο, το οποίο είναι περίπου 20 λεπτά από το αεροδρόμιο του Χάρκοβο.

Υπενθυμίζετε ότι ο Βαλβέρδε πήρε μαζί του 21 παίκτες στην αποστολή, οι οποίοι είναι οι: Μέγιερι, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης