Μακροσκελές δημοσίευμα στη Μαριάννα Σπυροπούλου, η οποία θέτει υποψηφιότητα για τη θέση της κομίσιονερ Προστασίας Υδάτινων Πόρων της Πολιτείας του Ιλινόις, δημοσίευσε η αμερικανική εφημερίδα «Chicago Sun Times».

Στις άμεσες προτεραιότητες της κας Σπυροπούλου είναι η δημιουργία ενός πληροφοριακού επιμορφωτικού προγράμματος από την Περιφέρεια προς τις κοινότητες, αλλά και ο καθορισμός κανόνων για την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση της «Chicago Sun Times» για το πώς σχεδιάζει να προωθήσει τη διαφάνεια στην Περιφέρεια (District), ώστε να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι πώς διατίθενται τα χρήματά τους και πώς οι πολιτικές που ακολουθούνται επηρεάζουν το περιβάλλον, η κα Σπυροπούλου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «όλα τα συμβόλαια πρέπει να ακολουθήσουν τη νομική διαδικασία, ενώ η ατζέντα των συνεδριάσεων για όλα τα συμπληρωματικά υλικά οφείλουν να είναι στη διάθεση του κοινού αρκετά πιο μπροστά από τις συνεδριάσεις».

Η Μαριάννα Σπυροπούλου είναι πτυχιούχος του «The John Marshall Law School», κάτοχος Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο «Loyola», ενώ έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον κλάδο της Αμερικανικής Διακυβέρνησης στο πανεπιστήμιο «Georgetown» στην Ουάσιγκτον.

Σήμερα, έχει δικό της δικηγορικό γραφείο στο Σικάγο, το «Law Offices of Mariyana Spyropoulos & Associates», ενώ έχει διατελέσει βοηθός εισαγγελέας στην κομητεία του Κουκ, καθώς και αξιωματούχος στο Τμήμα Ακροάσεων της Πολιτείας του Ιλινόις. Προτού γίνει δικηγόρος, εργάσθηκε στο Ινστιτούτο Έρευνας «Nomura», στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης