Σε «πελάγη ευτυχίας» πλέει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος είδε την ομάδα του να νικάει στo χθεσινό τελικό της Ευρωλίγκα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να κατακτά το πέμπτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Ο κατά γενική ομολογία πιο επιτυχημένος παράγοντας στο ελληνικό “μπασκετικό” στερέωμα, μιλώντας στην zougla.gr, δήλωσε πανευτυχής για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου στο φάιναλ φορ του Βερολίνου, ενώ ευχαρίστησε και τους φιλάθλους του «τριφυλλιού», που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας και βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το  triple crown, κατακτώντας και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παύλος Γιαννακόπουλος

Ιτούδης: «Έρχονται κι άλλες χαρές»

Πανευτυχής ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε στη zougla.gr για την επιτυχία του Παναθηναϊκού και εξήγησε γιατί έχει ξεχωριστή αξία η κατάκτηση αυτού του τροπαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα πανηγυρίζουμε και από αύριο στρέφουμε την προσοχή μας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος»  υποστήριξε ο κ. Ιτούδης, ο οποίος υποσχέθηκε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «πολλές χαρές ακόμα».

Δημήτρης Ιτούδης

 

(Πρώτη καταχώρηση: 4 Μαίου, 13:51)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης