ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥΤΙ
Χτενίζει : Η Νανά Παλαιτσάκη
ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΕΔΩ – ΕΔΩ!! Ένα ακόμη ελεύθερο μετερίζι στο διαδίκτυο! Το «μπικουτί» παραμένει να συνεχίζει την δράση του, απροσάρμοστο, σε κάθε οδηγία, μέτρο ή και ημίμετρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γράφει και διαδίδει, φορώντας ακόμη ό, τι θέλει, πίνοντας ό, τι θέλει, μιλώντας με όποιον θέλει, διαβάζοντας ό, τι θέλει και ακούγοντας τη μουσική που θέλει
ΕΔΩ, συνεχίζουμε να γράφουμε ελληνικά, χωρίς γερμανικούς υπότιτλους …

ΤΟ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ανεξάρτητο και ατίθασο παρακολουθεί τις εξελίξεις και σας ενημερώνει!

ΚΟΥΙΖ (Για δυνατούς παίκτες)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ όταν αναφέρεται στον εαυτό της, μιλάει σε… «τρίτο πρόσωπο;»

Χαρακτηριστικά πρωταγωνίστριας:

Μεγαλοκοπέλα. Εκκεντρική. Προκλητική. Το «τσούζει». Έχει υποστηρίξει «βαριά ενημέρωση» και σε κρατικά κανάλια. Έχει συζητηθεί στο παρελθόν για στενές σχέσεις, πολύ στενές, με πρόσωπο εξουσίας, που δεν ήταν και «πρώτο μπόι». Έχει παρουσιάσει σε ιδιωτικά κανάλια εκπομπές που κουβεντιάστηκαν πολύ.

Παρουσιάζει και σήμερα εκπομπή, σε ιδιωτικό κανάλι και…

Όταν μιλάει για τον εαυτό της σε συνεργάτες της, αναφέρεται σε «τρίτο πρόσωπο». Αφεντικό σε μπερδεύω; Καθόλου. Πρόσεξε. Πες ότι με ρωτάς.

«Θέλεις να σου αυξήσω το μισθό 70% γιατί είσαι υπέροχη;»

(Σου απαντώ αμέσως τώρα, σαν την παρουσιάστρια)

«Η Νανά Παλαιτσάκη σε ευχαριστεί, αλλά θα καταθέσει το ποσοστό αύξησής του μισθού της, στον λογαριασμό της, όπως έκανε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, για να μην πέσει σε κατάθλιψη η Eθνική ή η Αlpha bank».

Με ρωτάς «Γιατί ρε Νανά, δεν στέλνεις κομμάτι κάθε μισή ώρα;». Απαντώ (πάντα σαν την παρουσιάστρια που πρωταγωνιστεί στο Κουίζ).

«Η Νανά Παλαιτσάκη, έχει ημικρανία». Φυσικά και περιμένω απάντηση και από σένα, όπως και από τον διευθυντή μου τον Γεωργιάδη. Για να δείτε τι τραβάνε άλλοι συνεργάτες και άλλοι διευθυντές σε άλλα συγκροτήματα τύπου , που συνεργάζονται με ξανθές (δήθεν).

ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Είχα μια εξαιρετικά εποικοδομητική συνομιλία, με συνάδελφο, ρεπόρτερ, ο οποίος ανήκει στην μεγάλη ανθρωποκατηγορία, των «κάτι λιγότερο από ημι-απασχολούμενων». Νομίζω ότι στο ρεπορτάζ εργάζεται τα τελευταία μμμμ … 12 χρόνια. Τι ρεπορτάζ; Καλλιτεχνικό – ελεύθερο – κουτσομπολιστικό. Τον καλέσανε σε ένα καινούργιο site για να του προτείνουν συνεργασία. Πήγε ο άνθρωπος, πλυμένος, ξυρισμένος, φορώντας ελαφρύ ζελέ στο μαλλί και ένα χαμόγελο ελαφράς αισιοδοξίας …

Του ζήτησαν να στέλνει κομμάτι, φυσικά χωρίς λεφτά. Μέχρι εκεί το χαμόγελο παρέμενε, γιατί, κρατούσε στο μυαλό του, την οδηγία της Λίτσας Πατέρα για το ζώδιό του, που ήθελε να καλλιεργεί τις κοινωνικές επαφές.

«Φυσικά θα υπογράφεις το κομμάτι σου» του είπανε και «φυσικά θα σου φτιάξουμε ένα banner, όπου θα υπάρχει η φωτογραφία σου και το βιογραφικό σου … Και ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ 50 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!».

Συνάδελφοι, ήρθε η στιγμή, να πιάσουμε πόζες, σαν τα 0 90 …

Εγώ μία που μου το είπε ο συνάδελφος και μία που ξετίναξα τα άλμπουμ. Έχω φωτογραφίες να σκανάρω με ΌΛΑ τα μαλλιά! Κίτρινα, καρέ, κόκκινα, δαμασκηνί, μαύρα, σαντυγί, φραπέ, εξτέ, καρφάκια, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Θα το κάνω πρώτη, πριν ξεσηκωθεί η Λεονάρδου και μου τρουπώσει στις ευκαιρίες του κλάδου που ανοίγονται (γιατί και εκείνη έχει πλασάρει ΟΛΑ τα χρώματα στο κεφάλι)

ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΥΔΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ

Δεν το είδα το ντοκουμέντο. Μου το ‘πανε. Δεν μου το είπανε ακριβώς, με ρώταγε η θεία Ασημούλα. Είδε (!!) μου είπε στο δελτίο του mega. (Η θεία, ή φλερτάρει τον Καψή, ή τελικά την ξαδέλφη της μάνας μου, δεν την έκανε με τον θείο Ανάργυρο, αλλά με ταγματάρχη των Ναζί στην Κατοχή. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την προσήλωσή της στο μεγάλο κανάλι) , την Μαρία Σπυράκη να πουδράρεται τη στιγμή που ήταν στον «αέρα» και θέλει (η θεία) να μάθει αν χρησιμοποιεί Chanel .

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ MEDIA ήρθε από τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΙΜΩΝΑ ΣΤΕΡΓΙΩΤΗ

Τον είδα «ΖΩΝΤΑΝΟ» όχι φωτογραφία στο «κοινωνία ώρα mega».
Άρπα την Παπαδάκη που μήνες τώρα «παίζεις» μια φωτογραφία του Κίμωνα!

Το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ κατόρθωσε να δούμε ΖΩΝΤΑΝΟ τον ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΛΥΔΑ. Μπορεί να περάσαμε αμέτρητα πρωινά με την φωτογραφία του, ανάμεσα στον Δημήτρη και τον Γιώργο, αλλά όταν βγήκε ήταν ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ!!

Μετα τον ΘΟΔΩΡΗ … ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ (το mega) και τον ΚΙΜΩΝΑ ΣΤΕΡΓΙΩΤΗ
ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΗΣ TA ΠΑΝΤΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ MEDIA!!!!

ΑΝΤΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ

Εξαιρετικά παράξενο να γίνονται αλλαγές στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤΕΝΑ.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τους λόγους. Αφού είναι ευχαριστημένοι με τα νούμερα. Προσφάτως το είχε δηλώσει και ο κύριος Λάτσιος on camera. Μεταξύ μας, μια λαμπάδα να ανάψουνε στη Μενεγάκη και στην Κομαντατούρ του ΑΛΦΑ, που την μετέφερε, στην ενημερωτική μεσημεριανή ζώνη.

Το χιόνι τους άλλαξε τα σχέδια όμως. Θυμάστε πριν ένα μήνα που το «δαγκώσαμε» ακόμη και στην Αθήνα; Κλειστήκανε σπίτια τους τα στελέχη, ανάψανε τζάκια, ετοίμασαν κονιακάκια και ψήνοντας κάστανα στη χόβολη, σκεφτήκανε …

«Δεν είναι δίκαιο, μέρες που όλοι ζορίζονται, εμείς να είμαστε ευχαριστημένοι από την πρωινή ζώνη 10 – 1. Ας προσπαθήσουμε να στεναχωρηθούμε λοιπόν, για να ξανανοιώσουμε αργότερα την χαρά της ευχαρίστησης».

Έτσι κάπως, με τα κούτσουρα στο τζάκι να τρίζουνε, αποφασίστηκαν οι αλλαγές.

Στα πλαίσια, των «ριζικών αλλαγών», μπορώ να προτείνω κάτι;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ μπορεί να αλλάξει; Είναι κακό feng shui.
Μην το ψάχνετε. Ενεργειακό είναι το θέμα. Βλέπεις τις ρόδες και νομίζεις ότι θα έρθουν να σου αλλάξουν την «πεταλούδα» στον Ευαγγελισμό.

KAΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης