Σημαντική εμπειρία για τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ο Κοστίν Λαζάρ τη φετινή πορεία της ομάδας του στο Europa League.

Ο Ρουμάνος μέσος του «δικέφαλου» του Βορρά, αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι με την Ουντινέζε στην Τούμπα, τόνισε ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς με την Ουντινέζε και την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Τα πάντα κρίθηκαν σε κάποια λάθη και κάποιες λεπτομέρειες. Πολλές φορές οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν κάποια παιχνίδια.

Πόσο μάλλον όταν παίζεις με μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι η Ουντινέζε. Τότε ο κίνδυνος είναι μεγάλος.

Παρ’ όλα αυτά, αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα για όλη την πορεία. Ήταν σίγουρα πολύ σημαντική εμπειρία η φετινή. Αυτό που κρατάω εγώ από την ευρωπαϊκή πορεία είναι το παιχνίδι και με την Τότεναμ στην Αγγλία, αλλά και η εμφάνιση στο Ούντινε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Έχω καλή συνεργασία με τον Πάμπλο Γκαρσία. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κουβαλήσει μόνος του όλη την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις με έναν παίκτη της αξίας του».

Για τον Λάζλο Μπόλονι:
«Η επικοινωνία σίγουρα είναι πιο εύκολη. Όμως, από την άλλη πλευρά μπορεί να παρεξηγηθεί και να λένε ότι είμαι ο παίκτης του προπονητή. Αυτό που θέλω εγώ είναι να παίζω όσο το δυνατό καλύτερα και να προσφέρω όσα δυνατό περισσότερα μπορώ στην ομάδα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Είναι πολύ δύσκολο για να κερδίσουμε την πρώτη θέση. Το θεωρώ σχεδόν αδύνατο. Ωστόσο, στόχος μας είναι μέσα από τα πλέι οφ να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Το ότι δεν έχει κόσμο δεν μπορώ να το σχολιάσω. Το καλύτερο είναι να παίζεις μπροστά σε κόσμο. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είτε με κόσμο είτε χωρίς πηγαίνουμε για τη νίκη».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα:
«Θεωρώ ότι η Τούμπα είναι μία από τις καλύτερες έδρες στην Ευρώπη. Διάβασα ένα δημοσίευμα ότι η έδρα της Τούμπας βρίσκεται στην 3η θέση. Προσωπικά διαφωνώ, γιατί πιστεύω ότι η Τούμπα είναι η πιο καυτή έδρα στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης