Για δέκα επιπλέον βραδιές παρατείνονται οι εμφανίσεις της Νίνας Λοτσάρη, του Παντελή Καναράκη, του Κρατερού Κατσούλη και του Patrick, σε ένα πρόγραμμα υπό τη σκηνοθεσία και χορογραφία του Κων/νου Ρήγου- στο Music Hall Casablanca.

Αν είστε από εκείνους που ακόμη δεν έχετε παρακολουθήσει τη νέα μουσική πρόταση με τίτλο «Blabla…& Chachacha» που παρουσιάζεται το φετινό χειμώνα στο ανανεωμένο Casablanca Music Hall, τότε σίγουρα έχετε χάσει μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις ψυχαγωγίας στη νυχτερινή Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ή μήπως όχι ακόμη?!!

Τι εννοούμε; Η αγάπη του κόσμου που κάθε εβδομάδα διασκεδάζει πραγματικά γεμίζοντας την ατμοσφαιρική αίθουσα του ανανεωμένου Casablanca (με τη διακριτική πολυτέλεια, το χαμηλό φωτισμό και τα γνωστά στρογγυλά και ορθογώνια τραπέζια που διαθέτουν αρκετό χώρο γύρω τους για να «αναπνέει» κανείς!) οδήγησε τους συντελεστές της μουσικής παράστασης να παρατείνουν τις εμφανίσεις τους για δέκα(10) επιπλέον βραδιές (πάντα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 11μ.μ.).

Υπέροχα τραγούδια που κινούνται από μπαλάντες, jazz, latin, salsa, mambo & rock (από την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική δισκογραφία) μέχρι και τραγούδια από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο αλλά και γενικότερα από το ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο. Ερμηνείες που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν, άκρως χιουμοριστικές και συχνά «καυστικές» ατάκες μέσα από στιγμές πρόζας, ευρηματικές χορογραφίες (με διασκευές-εκπλήξεις) σε ρυθμούς Tango και Flamenco και υποβλητικοί φωτισμοί συνθέτουν μια εκρηκτική μουσική παράσταση που φέρνει στη μνήμη εικόνες (πολλές από αυτές να … «κόβουν την ανάσα») από καμπαρέ. Και όλα τα παραπάνω να φέρουν την σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νίνα Λοτσάρη: Η πολυτάλαντη ερμηνεύτρια με τα χίλια πρόσωπα! Ερμηνεύει εκπληκτικά. Σαγηνεύει με τις χορευτικές της φιγούρες αλλάζοντας πολύχρωμα εντυπωσιακά κουστούμια, σε καθένα από αυτά να «μπαίνει» και μια διαφορετική γυναίκα!! Το αδίστακτο θηλυκό, η «Femme fatale», η ροκ σταρ, η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια των αγαπημένων ελληνικών ταινιών.

Παντελής Καναράκης: Ο απόλυτος entertainer! Απίστευτα κωμικός, διασκεδαστικά καυστικός, «εκτυφλωτικά» λαμπερός.

Κρατερός Κατσούλης : Εκεί που το θέατρο «σμίγει» με τη μουσική τότε… μόνο εκρηκτικό μπορεί να είναι το εν λόγω «πάντρεμα»!!

Patrick: Ρομαντισμός στο βλέμμα, ευαισθησία στην ερμηνεία!

Μεταξύ πολλών ευρωπαϊκών και αμερικανικών επιτυχιών που παίζονται (είτε στην αρχική τους σύνθεση ή με πρωτοποριακές διασκευές), θα ακούσετε και τα παρακάτω: «Autumn leaves», «Maria de buenos Aires», «Aline», «Mambo Italiano», «A night like this», «Una notte a Napoli», «Sex bomb», «Whatever Lola», «Sweet dreams», «Bang Bang», «We will rock you» καθώς και ελληνικές διαχρονικές επιτυχίες όπως: «Είμαι γυναίκα του κεφιού», «Του αγοριού απέναντι», «Κρίμα το μπόι σου», «Σ’ αγαπώ σε όλες τις γλώσσες», «Είσαι παιδί μου πειρασμός», «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» κ.α.

Τέσσερις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μουσική παράσταση «Blabla…& Chachacha» στο Music Hall Casablanca. Η Νίνα Λοτσάρη, ο Παντελής Καναράκης, ο Κρατερός Κατσούλης και ο Patrick (με την συμμετοχή του γυναικείου συγκροτήματος Sugarplums ) προτείνουν ένα εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό θέαμα στα πρότυπα των γαλλικών καμπαρέ. Τώρα που οι παραστάσεις παρατείνονται… εσείς είστε ακόμη εκεί?!!!

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα έναρξης: 11 μ.μ.

Σκηνοθεσία : Κωνσταντίνος Ρήγος
Κείμενα : Παντελής Καναράκης
Ενορχηστρώσεις-μαέστρος : Κωνσταντίνος Παγιάτης
Styling: Πάνος Σταυριανός
Κοστούμια Νίνας Λοτσάρη: Κωνσταντίνος Μελής by Laskos
Χορογραφίες Flamenco: Ελένη Γιαννοπούλου

Τιμές:
Ποτό στο bar: 15 € (ειδική τιμή για ανέργους-5€- & φοιτητές- 10€)
Φιάλη Ουίσκι: από 100€ (ανά 4 άτομα)
Φιάλη Κρασί: από 45€ (ανά 2 άτομα)
Ποικιλία ορεκτικών από 25€ /άτομο.

CASABLANCA Music Hall
Ζωοδόχου πηγής 3, Αθήνα
Τηλ. 210 3811 175

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης