Του… Παπανδρέου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στον προαύλιο χώρο της Βουλής, αφού οι αστυνομικοί τού ζήτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κουκοδήμου από τον αυτοσχέδιο χώρο στάθμευσης όπισθεν του Κοινοβουλίου.

Έτσι, ο βουλευτής και πρώην αθλητής και πρωταθλητής του άλματος εις μήκος την έκανε με… ελαφρά πηδηματάκια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μην παρκάρετε εκεί, κύριε, γιατί σε λίγο έρχεται ο κύριος Παπανδρέου» φέρεται να είπε σε έντονο ύφος ο αστυνομικός στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

«Έχω μέσα έναν συνάδελφο που δεν αισθάνεται καλά, γι’ αυτό άφησα εδώ το αυτοκίνητο. Βουλευτής είμαι!» ήταν η απάντηση του Κώστα Κουκοδήμου.

Ανένδοτος όμως ο αστυνομικός του προέδρου… Εκεί, να επιμένει να φύγει ο βουλευτής…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, κάθε φορά που έρχεται ο πρόεδρος στη Βουλή, συμβαίνει κάτι παρόμοιο με εκείνο που διαδραματίζεται στον Λευκό Οίκο με την άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα.

Με τέτοιες εντολές, τι να σου κάνει και ο αστυνομικός; Και κει που ο Κουκοδήμος έκανε το μεγάλο άλμα, αρχίζοντας τα… Γαλλικά του στον αστυνομικό, κατέφτασε ο πρόεδρος με το προεδρικό. Ένας αστυνομικός τού άνοιξε την πόρτα κι εκείνος, με μεγάλες δρασκελιές, ανέβηκε τα πίσω σκαλιά της Βουλής που οδηγούν στο γραφείο του.

Πρόεδρε, www.zougla.gr, και… είστε μέσα, σε όλα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης