Πανευτυχής για την πρόκριση του ΟΦΗ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Πανσερραϊκού, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίτευγμα των παικτών του, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα κάνει το καθήκον της απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στους «4» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα και πολύ σημαντική, γιατί μετά από 22 χρόνια, η τελευταία φορά που πήγε ο ΟΦΗ ήταν το 1990, προκριθήκαμε στα ημιτελικά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όσον αφορά την πρόκριση, που ήταν και ο στόχος.

Ειδικά για την εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο και κατά διαστήματα στο δεύτερο. Το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα. Πετύχαμε τρία πολύ ωραία τέρματα και γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι» ήταν τα πρώτα λόγια του.

Εν συνεχεία μίλησε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Σήμερα το χαιρόμαστε και από αύριο ετοιμαζόμαστε, γιατί γνωρίζετε ότι την Κυριακή έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που κανονικά έπρεπε να είχε γίνει ήδη. Μπράβο στα παιδιά, αλλά και στον κόσμο που παρότρυνε τους παίκτες».

Για τον Παπουλή:
«Δεν είναι κάτι ανησυχητικό η αλλαγή του Παπουλή».

Για τον Ολυμπιακό:
«Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και δεν μπορείς να τα προδικάσεις. Δεν έχουν καμία σχέση οι αγώνες πρωταθλήματος με το Κύπελλο. Δεν θα έχουμε άγχος, θα το ευχαριστηθούμε. Θα κάνουμε το καθήκον μας. Επειδή ξέρουμε τι εκφράζει σαν σύλλογος ο ΟΦΗ και σε καμία περίπτωση δεν θα παρατούσαμε αμαχητί τους αγώνες. Από εκεί και πέρα, βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τι θα κάνουμε. Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

Για τον Μάντζιο:
«Μέχρι την Κυριακή θα δούμε τι θα γίνει με τον Μάντζιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επιλογή του να ξεκινήσει βασικό τον Χόρχε Λόπεζ: «Ο Χόρχε Λόπεζ όπως και οι υπόλοιποι παίκτες κάνουν τη δουλειά τους και για αυτό τους πήραμε. Παρά το γεγονός ότι το γήπεδο δεν ήταν κατάλληλο λόγω της βροχής, παρουσιάσαμε πολύ καλό θέαμα. Γενικά, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για την αναβολή της 23ης αγωνιστικής:
«Το θετικό της αναβολής είναι ότι είχαμε χρόνο για αποθεραπεία κάποιων παικτών. Το αρνητικό ήταν ότι είχαμε προετοιμαστεί για να παίξουμε και κάπως μας χάλασε. Το καλό είναι ότι το παιχνίδι ορίστηκε Κυριακή και δεν θα ξεφύγουμε από τον ρυθμό μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης