Την προετοιμασία του για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και είναι έτοιμοι να επικρατήσουν της Ένωσης και να κλείσουν την χρονιά, έχοντας κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αν ο Ολυμπιακός σηκώσει το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας, τότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και πολλοί παίκτες της ομάδας θα φτάσουν στο πρώτο νταμπλ στην καριέρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μενδρινός, Γκαλίτσιος, Μήτρογλου, Κόβατς και Κ. Παπαδόπουλο. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα ο Αντώνης Νικοπολίδης θα βρίσκεται για ακόμη ένα παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ντομί και Τοροσίδης στα πλάγια και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Άντζας στο κέντρο. Σε ρόλο αμυντικών μέσων θα είναι οι Ντουντού και Πατσατζόγλου, ενώ ο Γκαλέτι από τα δεξιά, ο Λέτο από τα αριστερά και ο Μπελούτσι από το κέντρο θα προσπαθούν να τροφοδοτούν τον Λουίς Ντιόγο, που θα επωμιστεί το μεγαλύτερο μέρος της επιθετικής λειτουργίας των «ερυθρολεύκων».

Στην αποστολή που επέλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκονται οι: Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάντος, Γκαλέτι, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Λέτο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντουντού, Ντομί, Ντάρμπισιρ, Όσκαρ, Μπελούτσι, Λεονάρντο, Ντιόγκο, Α. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος και Αντζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης