Για μόλις μία αγωνιστική… άντεξε μακριά από τις νίκες ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας, υποχρεώνοντας παράλληλα τους γηπεδούχους στην πρώτη ήττα τους, μετά απο τέσσερις αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γκολ για τον «δικέφαλο» του Βορρά πέτυχε ο Γιάννου στο 24ο και στο 38ο λεπτό.

O αγώνας


Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο αγώνας για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προηγήθηκε μόλις στο 24’ με τον Γιάννου, κι αφού στο 11΄ο Σαλπιγγίδης δε μπορέσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Βεζυρίδη.

Μετά από σουτ του Φωτάκη, ο γκολκίπερ του ΟΦΗ δεν απέκρουσε σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Γιάννου, ο οποίος από πολύ κοντά την έστειλε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του στον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο ίδιος παίκτης, πριν τελειώσει το ημίχρονο (38΄), έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του με δυνατό σουτ και τη βοήθεια της κόντρας πάνω στον Ταυλαρίδη, αφού η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βεζυρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΟΦΗ δεν τα παράτησε, αλλά ήταν άτυχος. Η ομάδα του Αναστόπουλου βελτίωσε την απόδοσή της στο β΄ ημίχρονο, όμως δεν ευτύχησε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, σε κομβικά χρονικά σημεία.

Στο 56΄ ο Κρέσιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπούρμου, ενώ απίστευτη ευκαιρία χάθηκε στο 57΄ με τον Παπουλή να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια τον Χόρχε Λόπεθ να αστοχεί προ κενής εστίας.

Πάντως τη νίκη του ΠΑΟΚ επισκίασε ο τραυματισμός του Ίβιτς στους προσαγωγούς, που σημαίνει ότι πιθανότατα χάνει το ματς με την Ουντινέζε.


Κίτρινες: Λόπες, Ταυλαρίδης – Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Κρέσιτς

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Βάντο (65΄ Βερόν), Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς (72΄ Ζορμπάς), Λόπες, Παπουλής, Σίσιτς, Καμπάνταης (46΄ Χόρχε Λόπεθ)

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς (69΄ Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (82΄ Μπαλάφας), Λίνο (72΄ Νιμανί), Γιάννου.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης