Το στυλ είναι απόλυτα προσωπική σας υπόθεση. Με την καθοδήγηση όμως κάποιων ειδικών μπορείτε να το φτάσετε σε πολύ ψηλά επίπεδα και να γίνετε μια πραγματική fashionista. Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές λοιπόν είναι εδώ και έχουν να σας προτείνουν κομμάτια – κλειδιά που θα σας δώσουν πολύ στυλ και θα σας μετατρέψουν σε ιέρεια της μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Diane Von Furstenberg σας προτείνει να υιοθετήσετε το ανδρόγυνο ντύσιμο όπως ένα φόρεμα που θυμίζει κομπινεζόν ή ένα παντελόνι σε αυστηρή αντρική γραμμή.

Ο Giorgio Armani πιστεύει ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τσάντα. «Είναι το κομμάτι που της δίνει αυτοπεποίθηση. Μια καλή τσάντα κάνει το ντύσιμο πιο κομψό» όπως λέει και ο ίδιος. είναι η σημαντικότερη συμβουλή που δίνει ο σχεδιαστής σε όλες τις γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Alber Elbaz, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Lanvin, θέλει τις γυναίκες σε total black ντύσιμο, καθώς είναι το χρώμα που ταιριάζει σε όλες. Άρα προτείνει να αποφύγετε τις έντονες αντιθέσεις και να εμπιστευτείτε το «ασφαλές» μαύρο.

Ο μαιτρ των παπουτσιών Christian Louboutin σας συμβουλεύει να φοράτε παπούτσια σε ουδέτερο χρώμα όταν το ντύσιμό σας έχει έντονες αποχρώσεις.

 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου  Dior, John Galliano προτείνει να φορέσετε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το πράσινο και το βιολετί. Μπορείτε να τα συνδυάσετε μεταξύ τους ή απλώς να τα φορέσετε μεμονωμένα.

Ο Christian Lacroix από την άλλη παραμένει λάτρης του κλασικού τζιν. Για αυτό φέτος σας προτείνει να αποκτήσετε κάποιο σε ίσια γραμμή ή ακόμα και ένα πιο vintage και συνδυάστε το με τα πιο ψηλοτάκουνα πέδιλα που έχετε.

Τέλος, ο Christopher Bailey, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Burberry θεωρεί στυλάτες εκείνες τις γυναίκες που τολμούν να μην είναι τέλειες και γυρνούν την πλάτη στις τάσεις της μόδας. «Οι γυναίκες πρέπει να διατηρούν τη φυσικότητα και τη προσωπική τους ταυτότητα» προσθέτει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης