Προκαταρκτική εξέταση για ό,τι συνέβη στην πρώτη προπόνηση του Άρη, κατά του Αβραάμ Παπαδόπουλου, διέταξε ο Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, με επιστολή του προς το διευθύνοντα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Βασίλη Φλωρίδη.

Η πρωτοφανής παρέμβαση για τέτοιου είδους περιστατικά, αφορά την εξέταση για άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας, με σκοπό να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέταση θα βασιστεί και σε δημοσιεύματα του Τύπου, ενώ αναμένεται να κληθούν για κατάθεση και οι ρεπόρτερ του Άρη, που βρέθηκαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην πρώτη προπόνηση των “κιτρίνων”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να αναφέρουμε ότι είναι η πρώτη φορά που διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για αυτό το λόγο, ενώ αντίθετα παρόμοιες περιπτώσεις με αυτή του Αβραάμ συμβαίνουν αρκετές φορές στο ποδόσφαιρο και στο σύνολο του αθλητισμού.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, με την οποία μίλησε για την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο κατηγόρησε για την απόφασή του, ενώ τη συνέδεσε με την άρνηση των “κίτρινων” να τον παραχωρήσουν στον Παναθηναϊκό.

“Το διάστημα από τον τελικό μέχρι χθες και ιδιαίτερα με τη χθεσινή του συμπεριφορά απέδειξε ότι δεν έχει συγχωρήσει στον Άρη που δεν του επιτρέψαμε να πάει στον ΠΑΟ όπου θα μπορούσε να έχει περισσότερες απολαβές και μία άλλη καριέρα. Ήμασταν υποχρεωμένοι να προστατέψουμε τον κύριο Μπάγεβιτς όπως και τους παίκτες. Θέλουμε να δώσουμε κάποια στοιχεία. Έκανα λάθος που δεν τα είχα δώσει για να καλύψω τη συμπεριφορά του. Κινηθήκαμε έτσι, για να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας. Εδώ και ένα 24ωρο κατηγορούμαστε για φανατισμό για πρακτικές του 70΄. Εξυπηρετούν συμφέροντα μεγάλων ομάδων”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Σκόρδας, ενώ αποκάλυψε  πως ο ίδιος ο Μπάγεβιτς είχε εισηγηθεί την παραχώρηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ο κύριος Μπάγεβιτς εισηγήθηκε να πουληθεί ο Παπαδόπουλος πριν από ένα μήνα. Μας στενοχώρησε η συμπεριφορά του κόσμου στην πρώτη συγκέντρωση. Εμείς είπαμε ότι δεν τον υπολογίζαμε γιατί δε θα ανήκει του χρόνου στην ομάδα, γι’ αυτό έγινε η μετεγγραφή του Λέμπο, διεθνή Ουρουγουανού αμυντικού. Αντιλαμβανόταν ότι δε θέλει να μείνει ο Παπαδόπουλος. Ο Ολυμπιακός τον ήθελε εδώ και 3,5 χρόνια. Τη συνάντηση τη ζήτησε ο κύριος Μπάγεβιτς. Ο Αβραάμ κλήθηκε από μένα στο γραφείο τη Δευτέρα με σκοπό να μην είναι “παρών” στην πρώτη. Δική του ήταν η απόφαση να πάρει μέρος στην πρώτη προπόνηση. Ο κύριος Μπάγεβιτς έμαθε ότι ενοχλήθηκα για τις αποδοκιμασίες στην πρώτη προπόνηση. Η συζήτηση ήταν για το τι πρόκειται να γίνει. Οι εξηγήσεις δεν ήταν αρκετές και η απάντησή του δεν ξέρω τι θα κάνω, θα σου πω το βράδυ. Έγινε τηλεφώνημα από το Ρύσιο, δε μου αρέσουν οι συνθήκες, θα παραιτηθώ, μου είπε. Αν τα χρήματα είναι ικανά για τον Άρη, θα γίνει η μετεγγραφή του Παπαδόπουλου. Δε θα τον ξεπουλήσουμε. Ελπίζω αυτή η ιστορία να μην είναι προάγγελος άλλων επιθυμιών του Μπάγεβιτς να πάει αλλού. Διάβασα για την Εθνική.

Ελπίζω να μην είναι ένα ακόμη σίριαλ που ξεκίνησε μετά τον τελικό. Ευτυχώς έγινε ό,τι έγινε τώρα, για να μπορέσει να δουλέψει η ομάδα που έχει ταλέντο, για να είμαστε έτοιμοι σε 1,5 μήνα για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Θα λυθεί σύντομα το θέμα με τον Μπάγεβιτς. Δε θα δεχτούμε την παραίτηση με τα χέρια κάτω. Ο παίκτης ήθελε να φύγει, να πάει στον Ολυμπιακό”.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης