Ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχουν την… τιμητική τους σήμερα. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Μάντσεστερ Γιουν. και Άρσεναλ (21:45 – ΝΕΤ) για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζει στο σημερινό αθλητικό… μενού.

Σήμερα αναχωρούν για το Βερολίνο οι αποστολές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, όπου θα λάβουν μέρος στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Στις 18:00 αναχωρεί το τσάρτερ που θα μεταφέρει τους «ερυθρόλευκους» στη Γερμανία και μία ώρα αργότερα θα «πετάξουν» οι «πράσινοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δύο αγώνες συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ της Α1 Ανδρών μπάσκετ. Στις 16:00 θα παίξουν Πανελλήνιος – Μαρούσι (ΑΝΤ-1) και στις 19:00 Πανιώνιος – Άρης (NOVA).

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Hellas on line και σήμερα οι προπονητές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θα δώσουν συνεντεύξεις Τύπου στο ΟΑΚΑ. Στις 12:30 θα μιλήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και μία ώρα αργότερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στις 15:00 θα συναντηθούν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι μέτοχοι της ομάδας και στις 17:00 θα συνεδριάσει το Δ.Σ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα θα εκδικαστεί στο Εφετείο Αθηνών η υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων, για την οποία κατηγορείται η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ.

Στις 12:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο ΣΕΓΑΣ, παρουσία της Πηγής Δεβετζής και του Κώστα Δουβαλίδη, με θέμα την παρουσίαση της νέας χορηγού εταιρίας.

Για την 21η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στο πόλο παίζουν Χανιά – Εθνικός (18:00), Παναθηναϊκός – Βουλιαγμένη (15:00), Πανιώνιος – Χίος (15:00), ΠΑΟΚ – ΝΟ Πατρών (15:00), Ολυμπιακός – Π. Φάληρο (17:00)ΝΕ Πατρών –Ηραλκής (17:0).

Συνεχίζεται στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας το Παγκόσμιο πινγκ πονγκ πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων, στο οποίο μετέχουν και Έλληνες αθλητές.

Στη Ρόδο συνεχίζεται το τουρνουά τένις 125.000 δολαρίων «Aegean Cup».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης