Πριν από έξι χρόνια, οδηγοί από τα Τρίκαλα αποφάσισαν να συγκεντρώσουν σε μια ομάδα όσους περισσότερους ιδιοκτήτες παλιών Φολκσβάγκεν μπορούσαν. Σήμερα η «σκαθαροπαρέα» τους αριθμεί 200 μέλη.

Ενα από τα πιο γοητευτικά μοντέλα που εμφανίστηκαν στην ιστορία της αυτοκίνησης, ο Σκαραβαίος της Φολκσβάγκεν αποτελεί αντικείμενο λατρείας για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «σκαθαροπαρέα» είναι μια ομάδα ανθρώπων από όλη την Ελλάδα που έγιναν φίλοι λόγω της αγάπης τους γι’ αυτό το αυτοκίνητο.

Πριν από έξι χρόνια μια παρέα από τα Τρίκαλα με κοινό πάθος για το αγαπημένο μοντέλο της Φολκσβάγκεν αποφάσισε να συγκεντρώσει σε μια ομάδα όσους περισσότερους… ομοϊδεάτες ήταν δυνατό.

Ο Μάκης Καρέλης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, ήταν ένας από αυτούς. «Ενας από τους τρόπους που σκεφτήκαμε για να κάνουμε γνωστή την παρουσία μας και να αναζητήσουμε μέλη ήταν να βάζουμε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο στους υαλοκαθαριστήρες των Σκαραβαίων που βλέπαμε παρκαρισμένους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το κάναμε σε κάθε πόλη που πηγαίναμε. Μέχρι και στην Αθήνα φτάσαμε. Τελικά το 2007 διοργανώσαμε την πρώτη πανελλήνια συγκέντρωση Σκαραβαίων στο Πήλιο και κάθε χρόνο την επαναλαμβάνουμε».

Σήμερα η «Σκαθαροπαρέα» αριθμεί 200 μέλη, οι συγκεντρώσεις των οποίων μετατρέπονται σε φόρουμ ανταλλαγής απόψεων για το αγαπημένο τους αυτοκίνητο.

Πηγή:e-go
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης