Φανταστήκατε ποτέ ότι ένα ταξίδι μέχρι την εξωτική Κούβα θα μπορούσε να διαρκεί τόσο λίγο όσο μια βραδινή βόλτα στο Μπουρνάζι; Στην περίπτωση του Enzzo De Cuba αυτό ακριβώς συμβαίνει. Το Enzzo De Cuba αποτελεί ένα χώρο-ιδεολογία.

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η Havana Vieja, το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Κούβας, μιας χώρας με ιδιαίτερους ανθρώπους και ξεχωριστή κουλτούρα. Οι φοίνικες που υψώνονται στο κέντρο της λιθόστρωτης πλατείας, η μητρόπολη του mojito, το La Bodeguida del Medio και το εργοστάσιο πούρων Partagas είναι μερικά από τα σκηνικά του Enzzo De Cuba που θα ξυπνήσουν γλυκές αναμνήσεις σε όσους έχουν ταξιδέψει στην Κούβα αλλά και έναν απροσδόκητο πόθο σε όσους δεν έχουν πάει να την γνωρίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο πρόγραμμα

Κάθε βράδυ και κάτι διαφορετικό. Κάθε βράδυ και μια νέα επιλογή διασκέδασης. Κάθε βράδυ παλιοί και νέοι συνεργάτες σε ζωντανές εμφανίσεις και dj sets.

ΔΕΥΤΕΡΑ – BRASILIAN PARTY…
BRAZILIAN nights only at ~~> Enzoo De Cuba!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝ ΠΑΡΕ Α ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
Thiago-Anastasia-Jefferson-Eleniza!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΧΟΡΟ…!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:30

ΤΡΙΤΗ – SALSA ROMANTICA
Μία Άκρως Ρομαντική βραδιά γεμάτη SALSA. Δωρεάν μαθήματα χορού από τον καταξιωμένο χορευτή ΑNGEL και την ΑΘΗΝΑ ΤΣΟΠΑΝΑ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:30

ΤΕΤΑΡΤΗ – SALSA PICANTE
Mαθήματα χορού και εκμάθηση των βημάτων SALSA, και σε συνδυασμό με τις εκρηκτικές παρουσίες , θα σας παρασύρουν σε διαφορετικούς ρυθμούς.
Γιατί η SALSA είναι …..τρόπος ζωής!!!
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : PEDRO SANTANA and ROSSANA MAILAN UNPLUGGED
Ο ταλαντούχος λάτιν τραγουδιστής PEDRO SANTANA και η κουβανή Rossana Mailan σε ένα show διαφορετικό απ’όλα…..Με τη συνοδεία μόνο ενός πιάνου ερμηνεύουν τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμη. Και η βραδιά συνεχίζεται με πολύ χορό σε λάτιν ρυθμούς και μουσική από τον D.J JAKO.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:30

ΣΑΒΒΑΤΟ: PEDRO SANTANA AND SALSA SINNERS DANCE CO. ANIMATION
Ο Πέδρο μαζί με τους χορευτές της σχολής χορού SALSA SINNERS σας καθοδηγούν σε σωστούς βηματισμούς των διαφορετικών ειδών μουσικής της Λατινικής Αμερικής
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:30

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ SALSA SINNERS DANCE CO.
Oι μαθητές της σχολής χορού SALSA SINNERS DANCE COMPANY παραδίδουν μαθήματα χορού…..
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:30

ΚΥΡΙΑΚΗ – LIVE SUNDAYS WITH PEDRO SANTANA and ENZZO DE CUBA LIVE BAND and SALSA SINNERS DANCE CO.

O καταξιωμένος LATIN τραγουδιστής PEDRO SANTANA σε συνδυασμό με animation από διάφορους χορευτές από την γνωστή σχολή χορού SALSA SINNERS DANCE CO. παρουσιάζει ένα μοναδικό LIVE με μπάντα που ξεσηκώνει τον κόσμο μέχρι τις πρωϊνές ώρες…Μουσικές επιλογές από τον δικό μας D.J. NIKO MARINOU!
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22:30

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης