Ο Παπαϊωάννου σε γυρεύει. Φυσικά δεν εννοούμε τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά τον Γιώργο Καρατζαφέρη, με τον οποίο ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι πυρ και μανία.

«Να και ο Καρατζαφέρης! Θα τα ακούσει κι αυτός άλλη ώρα, και μάλιστα δημοσίως» είπε εκνευρισμένα ο υπουργός Δικαιοσύνης βλέποντας τον Γιώργο Καρατζαφέρη να πηγαίνει προς το ασανσέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή για την κόντρα ήταν τα δύο νομοσχέδια του υπουργείου, και ιδιαίτερα τα επίμαχα άρθρα για την αποσυμφόρηση των φυλακών, την αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών σε ιδιωτικό χώρο, αλλά και τη μείωση των ποινών στους διακινητές λαθρομεταναστών. Νομοσχέδια που απειλούν να τινάξουν στον αέρα την Τριμερή Παπαδήμου.

«Εγώ δεν θα αναλάβω εξ ολοκλήρου την ευθύνη. Αν συμφωνήσουν οι τρεις αρχηγοί, τότε μόνο θα φέρω το νομοσχέδιο για ναρκωτικά, ειδάλλως δεν το φέρνω στην Ολομέλεια» είπε στους δημοσιογράφους ο υπουργός.

Ψεύτης ο… ήλιος της Δικαιοσύνης ή ο Σαμαράς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον είπε ή όχι ο υπουργός ψεύτη τον Αντώνη Σαμαρά;

«Ουδέποτε συζητήθηκε να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για την αποσυμφόρηση των φυλακών. Εγώ επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό και μου είπε να κοιτάξω κάποιες επιμέρους αλλαγές, αλλά όχι ότι ζητήθηκε να πάρουμε πίσω το νομοσχέδιο. Τέτοια απόφαση δεν υπήρξε. Όπως μου επιβεβαίωσε και ο κ. Παπανδρέου, δεν είναι αληθές αυτό που είπε ο Σαμαράς, ότι δηλαδή υπήρξε συναπόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρωθυπουργό να αποσυρθεί το νομοσχέδιο. Και αυτά που λέγονται ότι ο Πρωθυπουργός είναι δυσαρεστημένος με μένα είναι εκ του πονηρού» συμπλήρωσε εκνευρισμένος ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

«Τώρα ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Εγώ δεν θα σηκώσω μόνος μου το βάρος. Ας μου φέρουν προτάσεις η Νέα Δημοκρατία και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός» κατέληξε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης