Σε συμφωνία για τα χρέη και το ομολογιακό δάνειο ήρθαν τα μέλη της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ ΑΕΚ του 2004.

Οι Νικολαΐδης, Παππάς, Κανελλόπουλος και Κούλης, στη δεύτερη συνάντηση τους, η οποία έγινε την Πέμπτη, παρουσία Ορκωτού λογιστή, συμφώνησαν πως θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει το μέρος των χρεών που του αναλογεί, ενώ συζητήθηκε και το θέμα των μετοχών της Morgan Stanley, στην οποία θα πρέπει να δοθεί ένα ποσό για να αποδεσμεύσει τις μετοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Νοτιάς από την πλευρά του ενημερώθηκε για τις συζητήσεις και έδειξε έτοιμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα, κάτι που είχε δεσμευτεί. Ερωτηματικό αποτελεί η στάση των Γκίκα Γκούμα και Πόλυ Χατζηιωάννου οι οποίοι δεν έδωσαν το «παρών» στην συνάντηση.

Όπως προαναφέραμε, στη συνάντηση των τεσσάρων τέθηκε προς συζήτηση και το… καυτό θέμα των μετοχών της Morgan Stanley, με τους τέσσερις άνδρες να συμφωνούν ότι πρέπει να πληρωθεί ένα ποσό για να σβήσει το χρέος των 5 εκατ. ευρώ που δεσμεύει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση, με την πλευρά του Ντέμη Νικολαϊδη να πιέζει για άμεση καταβολή χρημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Κασνακίδης: «Κατά 99% ο Δημητρέλος νέος πρόεδρος»,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012, 22:45

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης