Ο πρόεδρος των Supporters Μάκης Κασνακίδης κατά τη διάρκεια του ανοιχτού Δ.Σ. του κλαμπ, ανακοίνωσε στα μέλη ότι κατά 99% ο Ανδρέας Δημητρέλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Μάλιστα σε εκείνο το σημείο ο μελλοντικός πρόεδρος της «Ένωσης» ανέβηκε στο βήμα, δηλώνοντας ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να βοηθήσω την ΑΕΚ για δεύτερη φορά με δεδομένο ότι με την παρούσα κατάσταση θα ήταν αρκετά δύσκολο να αναλάβει κάποιος με το τσεκούρι των δεσμεύσεων από πάνω του(δέσμευση της περιουσίας). Τη συγκεκριμένη κατάσταση την έχω στο κεφάλι μου από το 2004.

Πρέπει να βελτιώσουμε την κατάσταση ώστε να αποφύγουμε τη λύση του Πρωτοδικείου, η οποία είναι τραγική για μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Πρέπει οι μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να καταβάλουν ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί προκειμένου να μην αντιμετωπίσει η ΠΑΕ περισσότερα προβλήματα και να γίνει εφικτή η έξοδός της από τη συγκεκριμένη δυσάρεστη κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι Ερασιτεχνική ΑΕΚ είχε προτείνει για τη θέση του προέδρου τον Χρήστο Κωστής.
Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης ωστόσο δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να αναλάβει, από τη στιγμή που δεν έχει και την απόλυτη στήριξη.

Γι’ τον λόγο αυτό άλλωστε λέγεται ότι ο Αδαμίδης αλλά και οι Supporters, σκέφτονται να προτείνουν ένα πόστο στον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ στο νέο Δ.Σ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης