Με τον Ράφικ Τζιμπούρ στην αρχική ενδεκάδα θα παραταχτεί η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας «Hellas Online», ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 2 Μαΐου, κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αυτή η εξέλιξη, μαζί με την είδηση πως και ο Σωτήρης Κυργιάκος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, περιορίζουν τα αγωνιστικά προβλήματα της ΑΕΚ. Ο μόνος «πονοκέφαλος» του Σερβοέλληνα τεχνικού είναι ο Χουανφράν. Ο Ισπανός αριστερός αμυντικός δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο τελικό φαντάζει δύσκολη. Παράλληλα, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν για μια ακόμα φορά οι Παναγιώτης Λαγός και Αντώνης Ρίκκα, οι οποίοι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα αγωνιστούν κανονικά οι Νάτσο Σκόκο, Αγκουστίν Πελετιέρι και Γιώργος Αλεξόπουλος, που δεν έπαιξαν στο «Παγκρήτιο» με τον Εργοτέλη, αφού ήταν τιμωρημένοι.

Εισιτήρια… τέλος

Όλα τα εισιτήρια που πήρε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πούλησε η ΑΕΚ. Η Ένωση με σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του Τελικού Κυπέλλου εξαντλήθηκαν. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην προσέρχονται σε κανένα σημείο –πλέον ούτε στο εκδοτήριο της Λεωφόρου Κύμης– καθώς δεν υπάρχει κανένα εισιτήριο προς διάθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης