Με «λυτρωτή» τον Ντιρκ Κάιτ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 88΄, η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» και προκρίθηκε στους «16» του αγγλικού Κυπέλλου.

Η ομάδα του Νταγκλίς προηγήθηκε στο σκορ στο 21ο λεπτό, με κεφαλιά του Ντάνιελ Άγκερ, ύστερα από κόρνερ του Στίβεν Τζέραρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, η απάντηση των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι είχαν νωρίτερα δοκάρι στο 17΄ σε σουτ του Βαλένσια, ήταν άμεση.

Πιο συγκεκριμένα, στο 39′ ο Γι-Σουνγκ Παρκ έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, έπειτα από σέντρα του Ραφαέλ, και ισοφάρισε σε 1-1.

Κι ενώ το παιχνίδι όδευε στο τέλος του και όλα έδειχναν πως το ζευγάρι θα οδηγούνταν σε ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ, ο Ντιρκ Κάιτ στο 88’ έκανε το 2-1 για τους «ρεντς», χαρίζοντάς τους τη νίκη-πρόκριση.


Λίβερπουλ:
Ρέινα, Μάρτιν Κέλι, Σρτελ, Κάραγκερ (63′ Κάιτ), Άγκερ, Χοσέ Ενρίκε, Χέντερσον, Τζέραρντ (72′ Μπέλαμι), Μάξι Ροντρίγκες (63′ Τσάρλι Άνταμ), Ντάουνινγκ, Κάρολ.

Μάντσεστερ Γ.:
Ντε Χέα, Ραφαέλ, Έβανς, Σμόλινγκ, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς (76′ Χαβιέρ Ερνάντες), Γκιγκς, Βαλένσια, Γι-Σουνγκ Παρκ, Γουέλμπεκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης