Τι σας λέει αυτό;

Θα σας βοηθήσω, επειδή η μόδα φέτος παίζει αρκετά στα χρώματα του χρυσού, έτσι οι σχεδιαστές και οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν αφήσει όλη τους την τέχνη ώστε τα βήματά μας να είναι όσο πιο όμορφα γίνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και αυτό το έχουν καταφέρει σχεδιάζοντας πέδιλα και σανδάλια στην απόχρωση του χρυσού, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα των περισσότερων γυναικών. Γιατί όπως και να το κάνουμε εμείς οι γυναίκες στο άκουσμα του χρυσού κάτι παθαίνουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πεδιλάκια και τα σανδαλάκια σε αυτήν την απόχρωση πηγαίνουν σε κάθε τύπο γυναίκας και τις βοηθάει και στον συνδυασμό των ρούχων, να διαλέγουν δηλαδή πιο εύκολα τι θα βάλουν για την βόλτα τους ή στην δουλειά τους.

Έχουν μπει για τα καλά στις βιτρίνες των μαγαζιών, αλλά και στην παπουτσοθήκη μας.

 

Μπορούμε να τα βρούμε σε πολλά σχέδια όπως με κορδονάκια, απλό σανδαλάκι, με χαντρούλες χρωματιστές να δίνουν και λίγο έμφαση, με τακουνάκι. Όπως επίσης και για πιο επίσημες περιστάσεις θα τα προτιμήσουμε και θα τραβήξουν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων αρκεί να το έχουμε συνδυάσει σωστά με τα κατάλληλα ρούχα.

 

Ακόμα και για την παραλία το προτιμούμε αλλά σε πιο απλό και να είναι και όμορφο. Γιατί ακόμα και για μπάνιο που πηγαίνουμε το καλοκαίρι προσέχουμε την λεπτομέρεια για να είμαστε και εκεί ξεχωριστές.

   

Οι βιτρίνες θα μας βοηθήσουν να βρούμε αυτό που πραγματικά μας αρέσει και ψάχνουμε με τόσα σχέδια που υπάρχουν.

Βρείτε και εσείς το δικό σας χρυσό…βήμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης