«Δεν αποδέχομαι τη σύνταξη του άνδρα μου. Υπάλληλος Βουλής» λέξεις που γυρίζουν ξανά και ξανά στο μυαλό της και που αναγκάστηκε να υπογράψει για να μη χάσει τα αυγά και τα καλάθια.

Η 56χρονη υπάλληλος της Βουλής έχει καταφέρει εδώ και κάμποσες δεκαετίες να σβήσει με το σφουγγαρόπανό της κάθε μουτζούρα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, κάνοντάς το να λάμπει. Κι όμως, τώρα δεν μπορεί να σβήσει με τίποτα αυτό που της συνέβη πριν από λίγες μέρες. Δεν φτάνει που έχασε τον σύζυγό της, δεν φτάνει που για δύο χρόνια η αρρώστια του τούς είχε γονατίσει τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, την ανάγκασαν να απαρνηθεί τον άνθρωπό της και μετά θάνατον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι μόνο δεν θα πάρει σύνταξη για τα 35 χρόνια που εκείνος εργάστηκε ως διοικητικός σε δημόσια υπηρεσία, αλλά υπέγραψε και δήλωση ότι δεν αποδέχεται τη σύνταξή του. Αν δεν ακολουθούσε αυτό τον δρόμο, τότε θα έπαιρνε – της είπαν – το 70% των μικτών αποδοχών του θανόντος κι όταν η κυρία Σταυρούλα συμπλήρωνε το 65 έτος της ηλικίας της. Έτσι η γυναίκα προτίμησε να τα διαγράψει όλα και να περιμένει εκείνα τα 600 ή 700 ευρώ σύνταξης, ως καθαρίστρια της Βουλής.

«Θα γίνει μακελειό, αν κάποιος διανοηθεί να πειράξει τον Παπανδρέου» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Για τον άνθρωπο της κυρίας Σταυρούλας που έφυγε και σας δούλεψε επί 35 χρόνια στο Υπουργείο Υγείας τι πρέπει να γίνει κύριε Λοβέρδο;

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, κύριε Υπουργέ μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης