Ο Σάκης Τσιώλης παραχώρησε την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου και μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως τόνισε με νίκη οι Αρκάδες θα είναι πιο άνετοι σε ότι αφορά τη μάχη για την παραμονή στη Super League.

Αρχικά ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για την πορεία του Αστέρα στη Super League: «Τελειώνοντας μιας εβδομάδα, είμαστε σε ευχάριστη θέση, πιο δυνατοί από αποτελέσματα και εμφανίσεις… Βρίσκουμε ταυτότητα, ομοιογένεια, και με 2-3 αποτελέσματα θα ανέβουμε περισσότερο… Γι’ αυτό δεν προχωράμε σε μεταγραφές. Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουμε. Ο Ροζέριο 10-15 Φεβρουαρίου θα είναι στα πλάνα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανέφερε: «Αν νικήσουμε θα κάνουμε ένα καθοριστικό και μεγάλο βήμα, θα είμαστε πιο άνετα… Ο αντίπαλός έχει δείξει καλά στοιχεία. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε παιχνίδια κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλός, θα δώσει ό,τι μπορεί… Κάνω έκκληση προς τον κόσμο, να δείξει την εκτίμησή του προς την ομάδα και να την ενισχύσει ακόμα πιο πολύ».

Για την μάχη της παραμονής σχολίασε: «Σίγουρα δεν εξασφαλίζεται από αυτό το ματς. Θα είναι μεγάλο βήμα για να αλλάξει η νοοτροπία και η ψυχολογία. Μπορεί να βλέπει ο Αστέρας διαφορετικά πράγματα από σωτηρία. Θα κάνουμε πράγματα για αλλαγή προς το καλύτερο».

Αναφορικά με το Κύπελλο Ελλάδας, είπε: «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την ιστορία του Αστέρα. Στις 22 Φεβρουαρίου θα έχουμε μπορέσει πραγματικά να αφοσιωθούμε στο κύπελλο για την πρόκριση στους “4”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τις μεταγραφές: «Πάντα υπήρχαν πλάνα για μεταγραφές. Ανάλογα με τα αποτελέσματα γίνεται ένας σχεδιασμός με ιθύνοντες και ιδιοκτήτες. Υπάρχουν κάποια ονόματα, αλλά εξαρτάται από το πως θα πάει η ομάδα σε 2-3 παιχνίδια. Ο Αστέρας είχε 33 ποδοσφαιριστές, αποχώρησαν οι 3, υπάρχει ρόστερ που δεν εχει αξιοποιηθεί… Ένας καλός παίκτης χρειάζεται παντού. Η απόφαση είναι δική μου και οφείλουμε να δώσουμε ευκαιρία, γιατι έχουν υψηλά συμβόλαια. Κανείς δεν έρχεται για 3-4 μήνες… Πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα στην ομάδα. Μια ευέλικτη ομάδα έχει 20 με 22 παίκτες. Είναι σημαντικό για τα παιχνίδια με Γιάννενα και Δράμα».

Ο Σάκης Τσιώλης ρωτήθηκε για τον Κουρμπέλη: «Ταλαντούχος παίκτης, είναι νέος, δεν πρέπει να βιαζόμαστε γιατί μπορεί να τον κάψουμε… είναι ταλέντο, πρέπει να μπαίνει σταδιακά… Υπάρχει διάθεση να προχωρήσουν…».

Τέλος αναφέρθηκε στο Χακόμπο και τον Ολυμπιακό: «Ο Χακόμπο είναι σπουδαίος τερματοφύλακας, και ένας εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος. Τιμάει την ομάδα αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Εμείς έχουμε προωθήσει τον Γεωργακόπουλο, πολύ ταλαντούχος, το μελλον του αξίζει. Με την πρώτη ευκαιρία θα του δώσουμε ευκαιρία, αρκεί να μας βοηθήσουν τα αποτελέσματα… Η ομάδα έχει ανάγκη να έχει κορμό με παιδιά δικά της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης