Μετά την απόφαση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας να καταργήσει το ένα από τα δύο δρομολόγια, καταδικασμένοι στην απομόνωση νιώθουν οι ηλικιωμένοι της Παύλιανης.

Χαμηλοσυνταξιούχοι χωρίς ιδιωτικό αυτοκίνητο αφήνονται στην τύχη τους αφού η γραμμή κρίθηκε ασύμφορη και διαμαρτυρόμενοι, ζητούν να επανέλθει το λεωφορείο της Δευτέρας. Τονίζουν πως είναι αδύνατον να προγραμματίσουν όλες τις δουλειές τους, τα ραντεβού με τους γιατρούς για φάρμακα και εξετάσεις μια φορά την εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξί κοστίζει πάνω από 50 ευρώ και οι ηλικιωμένοι της Παύλιανης εξαναγκάζονται σε διωγμό.
Παρά το γεγονός ότι οι κάτοικοι της Στυλίδας αντιμετωπίζουν, παρόμοιο θέμα με τα δρομολόγια, θεωρούν απόλυτα δικαιολογημένη την απόφαση της διοίκησης του ΚΤΕΛ αφού εδώ και καιρό έπαψαν να μετακινούνται με τα λεωφορεία. Η οικονομική κρίση και κατά συνέπεια οι περικοπές του εισοδήματος, σε συνδυασμό με την απόφαση οι στάσεις να βγουν εκτός Λαμίας, τους κρατούν στο σπίτι τους.

Το θέμα των στάσεων ζητά να επανεξεταστεί και ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Χαιρόπουλος, ως την βασικότερη αιτία μείωσης της επιβατικής κίνησης.

Στην ίδια μοίρα βρίσκονται και οι κάτοικοι στην Μοσχοκαρυά, στον Πύργο Υπάτης και στον Καλλίδρομο ενώ η διοίκηση του ΚΤΕΛ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να περικόψει κι άλλα δρομολόγια λόγω κρίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:Lamiastar
Επιμέλεια: Κατερίνα Σεφερλή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης