Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ενδέχεται να κάνει την επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Λουίς Ντιόγκο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο 25χρονος στράικερ ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ανάλογα με την εξέλιξη της.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης, καθώς ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και στους οπίσθιους μηριαίους αντίστοιχα.

Ο Βαλβέρδε κόντρα στους Βοιωτούς δεν θα έχει στη διάθεσή του επίσης τον τιμωρημένο Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στο ματς Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, η 18μελής αποστολή: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Χολέβας, Μαρκάνο, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Γέστε, Φουστέρ, Μόνχε, Αμπντούν, Ντιόγκο, Μιραλάς.

* Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Πάντελιτς, Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος και Ποτουρίδης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης