Μπορεί η παρουσίαση του επόμενου Prius να αργεί ακόμα (υπολογίζεται για το 2015), ωστόσο το πρωτότυπο NS4 που είδαμε στο περίπτερο της Toyota στην έκθεση του Ντιτρόιτ, θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα γενιά του μοντέλου.

Το τωρινό Prius είναι ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας. Είναι το αυτοκίνητο που έφερε την υβριδική τεχνολογία στην αυτοκίνηση, ωστόσο η εμφάνιση του και το design του θα τολμούσαμε να πούμε ότι δεν ήταν και από τα μεγάλα του ατού. Η επόμενη γενιά ωστόσο, θα εντυπωσιάζει και με την σχεδίαση, έχοντας πιο δυναμικό και επιθετικό προφίλ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τις τεχνολογίες, θα φέρει το προηγμένο σύστημα plug-in hybrid, αλλά και μια φουτουριστική οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό απ’ όπου ο οδηγός θα μπορεί να χειρίζεται τα πάντα. Επίσης, θα διαθέτει προηγμένα συστήματα ενεργητική ασφάλειας, αλλά και τα νέας γενιάς τζάμια τα οποία έχουν 4 εντυπωσιακές λειτουργίες. Μεμβράνη που προφυλάσσει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, φιλμ που συγκρατεί τη θερμότητα αλλά και το ψύχος έξω από την καμπίνα, λειτουργία για αποφυγή θαμπώματος και ειδική τεχνολογία που βελτιώνει την ορατότητα του οδηγού σε περίπτωση βροχής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης