Σαν κεραυνός εν αιθρία έχει σκάσει τις τελευταίες ημέρες η είδηση πως Johnny Depp και Vanessa Paradis χωρίζουν μετά από 14 χρόνια κοινής συμβίωσης. Οι φήμες στο Hollywood λένε πως το ζευγάρι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα στη σχέση του, και φαίνεται πως τελικά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Τα δημοσιεύματα, έρχονται να επιβεβαιώσουν εμμέσως πλην σαφώς και οι τελευταίες φωτογραφίες της Vanessa Paradis, η οποία δείχνει άλλος άνθρωπος! Άβαφη, καταβεβλημένη, αδυνατισμένη και χωρίς ίχνος χαμόγελου στο πρόσωπο της, οι φωτογράφοι την τσάκωσαν παρέα με την 12χρονη κόρη της Lily-Rose, την ώρα που έκαναν τα ψώνια τους στο Hollywood.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 39χρονη ηθοποιός-τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο, έδειχνε ιδιαίτερα στεναχωρημένη καθ΄όλη τη διάρκεια της βόλτας με την κόρη της. Αγνώριστη ήταν σε σχέση με αυτό που έχουμε δει σε παλαιότερες της φωτογραφίες, στις οποίες είναι προσεγμένη, ευδιάθετη και εμφανώς ευτυχισμένη.

Τα πηγαδάκια του Hollywood, λένε πως το ζευγάρι δεν μπορεί να είναι πλέον μαζί, μιας και οι καυγάδες τους είναι καθημερινοί, συνεχείς και έντονοι. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Johnny Depp έχει ήδη συμβουλευτεί δικηγόρους ώστε να «λύσει» τη σχέση με τη σύντροφο του.

Οι δυο τους δεν είναι παντρεμένοι, ωστόσο μετά από 14 χρόνια κοινής συμβίωσης, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και τεράστια κοινή περιουσία η οποία θα πρέπει τώρα να χωριστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως λέγεται πως την «κουτσουκέλα» την έκανε ο 49χρονος ηθοποιός, όταν τον περασμένο Απρίλιο, όταν γαλλικό περιοδικό τον εμφάνισε στο πρωτοσέλιδο του, να φιλιέται στο στόμα με την υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη «Λεωφόρο της Δόξας», την ώρα που η σύντροφος με τα παιδιά του βρίσκονταν στη Γαλλία.

Έκτοτε λέγεται πως ξεκίνησαν οι καυγάδες μεταξύ τους, με αποκορύφωμα τον τωρινό χωρισμό τους.

Πηγή: star.gr

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης