«Απόρθητη» κράτησε την έδρα του ο Ατρόμητος για μία ακόμα αγωνιστική, αφού επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ, σε παιχνίδι για την 16η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι Περιστεριώτες που μετρούν εντός έδρας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, άνοιξαν το σκορ στο 16’ με τον Μήτρογλου, ενώ το τελικό 2-0 πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Επστάιν.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έτσι απέκτησε μεγάλο προβάδισμα για να φτάσει στη νίκη. Στο 16′ ο Μήτρογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, ενώ θα μπορούσε στο 25’ να σκοράρει για δεύτερη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι του Κάρολ, ο οποίος στην επαναφορά νίκησε τον Πίτου Γκαρσία. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δημιούργησε άλλες δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Πίτου Γκαρσία (31’) και Μπρίτο (33’), χωρίς να πετύχει γκολ. Ο ΟΦΗ απάντησε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, όταν από τη σέντρα του Μπουλούτ, ο Μάντζιος από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που προσπάθησε να σκοράρει, ωστόσο στο 49’ ο Παπουλής δεν τα κατάφερε. Μεγάλη ευκαιρία για τους Κρητικούς καταγράφηκε στο 85’ με τον Ζόρντι Λόπεζ να μην μπορεί να νικήσει τον Ιτάνζ με δυνατό σουτ. Στην ίδια φάση ο Μάντζιος αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Δημούτσος σούταρε, ο Κάρολ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Επστάιν δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να «σφραγίσει» τη νίκη της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-0 (Nova 2)

Γκολ: 16’ Μήτρογλου, 90’+2 Επστάιν

Κίτρινες κάρτες: Μπρίτο, Νάστος – Ταυλαρίδης, Μάντζιος, Σίσιτς, Κάρολ, Μπούρμπος

Κόκκινες κάρτες:
85′ Μάντζιος

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Νάστος, Μπάλλας, Πίτου (63′ Σφακιανάκης), Τάτος (62′ Δημούτσος), Επστάιν, Μπρίτο (80′ Αναστασάκος), Μήτρογλου.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
Κάρολ, Γαλανόπουλος (37′ Μπούρμπος), Μπουλούτ (76′ Καπάνταης), Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ, Σίσιτς (46′ Βάντο), Παπουλής, Μάντζιος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης