Υπέρ της παραπομπής του Αριστοτέλη Παυλίδη στο Ειδικό Δικαστήριο θα ψηφίσει το ΛΑΟΣ την 27η Απριλίου, όπως ξεκάθαρα δήλωσε στη «zougla.gr» ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. «Θα είμαστε μπετόν αρμέ», επισημαίνει χαρακτηριστικά, ενώ κατ’ ιδίαν ξεκαθαρίζει πως θα είναι αυτός που θα ελέγχει τα ψηφοδέλτια που θα δοθούν στους βουλευτές του. Δε φοβάται διαρροές και είναι απολύτως σίγουρος για την πειθαρχία που θα επιδείξει η κοινοβουλευτική του ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτιμά πως η κυβέρνηση Καραμανλή δεν κινδυνεύει να απολέσει τη δεδηλωμένη στις 27 Απριλίου. «Όσο πιθανές είναι οι διαρροές εντός της Νέας Δημοκρατίας, άλλο τόσο είναι πιθανές και στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και από άλλους χώρους, όπου ορισμένες κυρίαρχες κοινοβουλευτικές προσωπικότητες διατηρούν μια ιδιαίτερη στάση, πιθανόν δε και να κάνουν δεύτερες σκέψεις», υποστηρίζει με νόημα ο κ. Καρατζαφέρης. Η αιχμή είναι σαφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προχωρεί σε μία ξεκάθαρη, όπως επιμένει ο ίδιος, πρόταση προς τον κ. Κ. Καραμανλή. Προτείνει να παραμείνει ανοικτή η Βουλή έως τον Οκτώβριο, ώστε να εξετασθούν και να παραπεμφθούν όλα τα σκάνδαλα και να μην υπάρξει το ενδεχόμενο να παραγραφούν οι ευθύνες πολιτικών προσώπων. Σε αντάλλαγμα, ο κ. Καρατζαφέρης προσφέρει στήριξη στη Νέα Δημοκρατία έως την ημερομηνία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα σκάνδαλα του Βατοπεδίου, της «SIEMENS» και στο σκάνδαλο «Γερμανός» και την εξαγορά του από την COSMOTE.

Ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθάρισε πως δε θα υπάρξει εσπευσμένη σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, παρά τις περί του αντιθέτου πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το πρωί της Τετάρτης. Αν και μέχρι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα τόσο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ όσο και οι βουλευτές του άφηναν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, αιφνιδίως τα πράγματα άλλαξαν. Η αλλαγή συνέπεσε με τη διαβεβαίωση κύκλων της Νέας Δημοκρατίας πως το κυβερνόν κόμμα θα κατέθετε απαλλακτικό για τον κ. Παυλίδη πόρισμα στη Βουλή στις 27 Απριλίου. 

Ακούστε πώς απάντησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στις ερωτήσεις της «zougla.gr».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πρώτη καταχώρηση: 23 Απριλίου 2009, 00:06)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης