Τη δική τους σειρά ρούχων έβγαλαν με μεγάλη επιτυχία η Madonna για τα «H&M» και η Kate Moss για τα «Top Shop». Γιατί να μη βγάλει και η Άννα Βίσση τη δικιά της;

Είναι γεγονός πάντως… η «Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ» επιστρέφει από το Λος Άντζελες όπου και βρίσκεται αυτή τη στιγμή, με πολύ άγριες διαθέσεις και «μεγαλεπήβολα σχέδια» για τις γκαρνταρόμπες μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει ήδη ολοκληρώσει την πρώτη της σειρά με γυναικεία ρούχα που θα ονομάζεται «Άννα Βίσση» και είναι έτοιμη να μας τα παρουσιάσει κιόλας στο τεράστιο event που θα γίνει στο κτίριο της «Hummel» στην Πειραιώς, στις 6 Μαΐου.

Η Hummel είναι η εταιρία αθλητικών ρούχων από τη Δανία που φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα η Άννα Βίσση με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, καθώς και η εταιρία που θα βγάλει στην ελληνική αγορά τα ρούχα της Άννας.

Η πρόταση για την προσωπική σειρά ρούχων της Άννας Βίσση στην Ελλάδα έγινε από τους Δανούς, όταν εκείνοι αντελήφθησαν τη «δυναμική» της Άννας στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μείνετε «συντονισμένοι» στη zougla.gr για λεπτομερή παρουσίαση των ρούχων της Άννας, καθώς και της μεγάλης φιέστας που θα γίνει στις 6 Μαΐου και μας επιφυλάσσει πολύ μεγάλες εκπλήξεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης