Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο πατέρας της 9χρονης που πρωταγωνιστούσε στην ταινία των Όσκαρ «Slumdog Millionaire» προσπάθησε να πουλήσει την κόρη του, ανακοίνωσε σήμερα η ινδική αστυνομία.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σαν απάντηση στη διεξαγωγή έρευνας που ζήτησε η μητέρα της Ρουμπίνα Άλι, μετά την αποκάλυψη βρετανικής ταμπλόιντ ότι ο πατέρας της προσπάθησε να την πουλήσει έναντι 200.000 στερλινών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ανακρίθηκαν ο πατέρας της Ρουμπίνα, Ραφίκ Κιουρέσι και γείτονές τους. «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία για οποιαδήποτε παράβαση, επομένως δεν υπάρχει σύλληψη», δήλωσε ο Νισάρ Τάμπολι, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.

Η Ρουμπίνα, η οποία υποδυόταν την ηρωίδα Λάτικα σε μικρή ηλικία, ζει με τον πατέρα της και τη μητριά της σε φτωχογειτονιά της Ινδίας.

Ο πατέρας της είχε ήδη αρνηθεί στα Μέσα Ενημέρωσης ότι προσπάθησε να την πουλήσει, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας News of the World στην Ινδία και στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Στα χέρια πιάστηκαν μάνα και μητριά της 9χρονης πρωταγωνίστριας του Slumdog Millionaire, 21 Απριλίου 2009, 18:05

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης