Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην… Ιπποκράτους το απόγευμα, όπου μετά τις τρεις ανοίγει η πόρτα του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Zougla.gr, το κινητό τηλέφωνο της υπουργού Παιδείας έβγαζε το βράδυ φωτιές από τη χρήση. Της τηλεφωνούσαν – λέει – όλα εκείνα τα στελέχη του κόμματος που φέρεται να είναι πυρ και μανία με το μπλοκ των Βενιζέλου, Λοβέρδου και Ραγκούση, και της υποσχέθηκαν ότι θα την στηρίξουν αν θελήσει να βάλει υποψηφιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προεδρικοί λοιπόν φαίνεται πως αλλάζουν ρότα και, θυμωμένοι ακόμη περισσότερο με την προσέγγιση του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην «ομάδα» των τριών, θέλουν πάση θυσία να τους φράξουν το δρόμο που οδηγεί στο θρόνο της Ιπποκράτους, ιδίως στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Να ’ναι της μοίρας του γραφτό να μην δει ποτέ στο χέρι δακτυλίδι πρωθυπουργικό;

Το δεύτερο σενάριο, εκείνο της διαρχίας, θέλει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου να παραμένει πρόεδρος, με υποψήφιο Πρωθυπουργό για τις εκλογές τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παραμύθια της Χαλιμάς!» όπως «εύστοχα» γράφει στην επιστολή του o Νίκος Παπανδρέου, με την οποία μας εξηγεί ότι ο αδελφός του δεν θα παραιτηθεί επειδή αυτό θέλουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Της Χαλιμάς τα παραμύθια και του Νίκου τα τερτίπια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης