Η θέση του Αντρέ Βίλας-Μπόας στον πάγκο της Τσέλσι είναι εξασφαλισμένη και για την επόμενη περίοδο, ακόμη και αν οι «μπλε» δεν επιτύχουν τους στόχους τους την τρέχουσα σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κινδυνεύει με απόλυση, αφού, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, συνεχίζει να τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Λονδίνου απέχει 11 βαθμούς από τις πρωτοπόρες ομάδες του Μάντσεστερ στο πρωτάθλημα της πρέμιερ λιγκ και ο τίτλος, έστω και αν ακόμη υπάρχει μακρύς δρόμος, ήδη φαίνεται μακρινός στόχος.

Ο Βίλας-Μπόας θα παραμείνει στη θέση του, λοιπόν, αλλά στο τέλος της περιόδου πολλοί παίκτες των «μπλε» θα αναζητήσουν άλλη ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας τους.
Όπως φαίνεται, την πόρτα της εξόδου θα δουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, με επικρατέστερους για αποχώρηση τους Φρανκ Λάμπαρντ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Φλοράν Μαλουντά, Σάλομον Καλού και Τζον Όμπι Μίκελ.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, όπως αναφέρει η «Sun», εκτιμά τη γραμμή του Βίλας-Μπόας, ο οποίος δεν διατηρεί ειδική μεταχείριση στους ηλικιακά μεγαλύτερους «αστέρες» της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης