Ο Δημήτρης Ιτούδης, άμεσος συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, σχολίασε τη σημερινή κλήρωση της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα, που έφερε τον Παναθηναϊκό αντιμέτωπο με τις Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ (Τουρκία), Ούνιξ Καζάν (Ρωσία) και Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία).

«Δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη ομάδα στους “16”. Το σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι το πώς θα είναι το πρόγραμμά μας και ποια είναι τα ταξίδια σε σχέση με τις υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει σημασία να είμαστε όλοι υγιείς, όπως στην τελευταία προπόνηση της ομάδας μας. Είναι λίγα τα παιχνίδια στη φάση αυτή και μετρά κάθε λεπτομέρεια» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Φενέρμπαχτσε είχε κακό ξεκίνημα στη διοργάνωση, αλλά είχε τραυματισμούς βασικών παικτών της και έχασε έναν παίκτη, που πήγε πίσω στο ΝΒΑ. Η Ούνιξ είναι μία ομάδα που διαθέτει αρκετή εμπειρία, ενώ η Αρμάνι, με τον τρόπο που προκρίθηκε νικώντας την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, έδειξε χαρακτήρα. Έχουμε τρεις αντιπάλους που έχουν εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά και αδυναμίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε».

Τέλος, για το γεγονός ότι θα βρει μπροστά του ο Παναθηναϊκός τους Ντρου Νίκολας και Αντώνη Φώτση, σχολίασε: «Η προσφορά των δύο αυτών παικτών ήταν τεράστια στον Παναθηναϊκό, αλλά ισχύει και το αντίστροφο. Το κίνητρο και για αυτούς, αλλά και για εμάς θα είναι πολύ υψηλό».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης