Να συνεχίσει να αγωνίζεται στους Σικάγο Μπουλς μέχρι το τέλος της καριέρας του επιθυμεί ο Ντέρικ Ρόουζ. Όπως είπε ο σταρ των «ταύρων», θέλει να μιμηθεί τον Κόμπι Μπράιαντ και να αγωνιστεί μόνο σε μία ομάδα του ΝΒΑ, σε όλη του την καριέρα.

«Θα το ήθελα πολύ. Είναι όλα στο χέρι της ομάδας. Θα ήθελα πολύ να βρίσκομαι στο Σικάγο για το υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι στο χέρι μου. Δεν υπάρχει ωστόσο άλλη ομάδα, εκτός από τους Μπουλς, που θα προτιμούσα να είμαι. Το Σικάγο είναι ένα ιδανικό μέρος για μένα» τόνισε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κόσμος έχει πάντα μεγάλες προσδοκίες από εμένα. Αλλά αυτό είναι που σε σπρώχνει σαν παίκτη. Πιέζω πολύ τον εαυτό μου, γιατί θέλω να τους δώσω κάτι για το οποίο να καυχιέμαι. Βρισκόμαστε σε περίοδο ξηρασίας (χωρίς τίτλο) εδώ και πολύ καιρό και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Για τη φετινή σεζόν σχολίασε: «Ποτέ δεν ένιωσα τόσο αυτοπεποίθηση στο παρελθόν. Γνωρίζοντας ότι έχουμε σχεδόν ίδια ομάδα με πέρυσι, όταν φθάσαμε κοντά, θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης