Με σκόρερ τον Μπέλεκ (47’) η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την  Καλαμάτα, επικρατώντας με 1-0 της ομώνυμης ομάδας κι έτσι πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου συνάντησαν αρκετές δυσκολίες στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, καθώς ο αγωνιστικός χώρος μόνο για ποδόσφαιρο δεν προσφερόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρ’ όλα αυτά η «Ένωση» κατάφερε να πάρει τη νίκη με ένα όμορφο πλασέ του Καμερουνέζου φορ (είχε δοκάρι στο 18ο λεπτό), κι έτσι θα συνεχίσει την προσπάθειά της για να υπερασπιστεί το «στέμμα» της.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο αγώνας των δύο ομάδων σημαδεύτηκε από επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στο γήπεδο, κι αφού το διέσχισαν συγκρούστηκαν με οπαδούς της ΑΕΚ.

Μετά από επέμβαση μίας διμοιρίας των ΜΑΤ η κατάσταση εκτονώθηκε, ωστόσο αρκετός κόσμος αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο ημίχρονο, λόγω των συγκεκριμένων… ανεγκέφαλων, που κατάφεραν να αμαυρώσουν το παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Αθανασόπουλος – Αργυρίου, Μανωλάς

Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Τσόπελας, Ρουμπουλάκου, Μπλέτσας (Κωστής 60′), Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Αλεξανδρόπουλος (Καρατζανίδης 78′), Τσιμικλής, Αθανασόπουλος, Πετρουζέλλης, Τριανταφυλλάκης (Δασκαλάλης 69′).

ΑΕΚ: Aραμπατζής, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς (Γεωργέας 69′), Αργυρίου, Κάλα, Ρίκκα, Μπερνς (Τσίτας 85′), Γκερέιρο, Μπέλεκ, Σιαλμάς (Κάρλος 76′).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης