Τις φωνές τους για την Κωνσταντίνα Κούνεβα θα ενώσουν γνωστοί καλλιτέχνες την Τετάρτη 29 Απριλίου. Την συναυλία διοργανώνει η «Φεμινιστική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα», στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα Μελίνα Μερκούρη), με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά το ταμείο, αλλά και να «ανοίξουν» επιτέλους «οι πόρτες της σιωπής» για τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού στα τέλη Δεκεμβρίου.

Το παρόν θα δώσουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως η Σαβίνα Γιαννάτου, η Σωτηρία Λεονάρδου, Νένα Βενετσάνου, η Καλλιόπη Βέττα, ο Γιάννης Ιωάννου, η Λάμια Μπεντίουι, η Μάρθα Μαυροειδή, αλλά και νεότεροι στο χώρο της μουσικής, όπως η Δανάη Παναγιωτοπούλου, η Νατάσσα Παπαδοπούλου – Τζαβέλα, το αγγλόφωνο ελληνικό συγκρότημα Katrin the Thrill και οι Rodina, ένα πολυφωνικό συγκρότημα γυναικών από τη Βουλγαρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό της Κωνσταντίνας Κούνεβα. Εισιτήρια προπωλούνται στο δισκοπωλείο “Vinyl Microstore”, Διδότου 34, Εξάρχεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης