Ρεπορτάζ: Χριστίνα Νικόλα

Να διακοπούν επ’ αόριστο όλα τα τακτικά χειρουργεία και οι τακτικές εισαγωγές του νοσοκομείου Ρόδου αποφάσισε ο διοικητής του νοσοκομείου, Μιχάλης Κόκκινος ύστερα από τις αποχωρήσεις αναγκαίου προσωπικού λόγω λήξης συμβάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Ρόδου είναι τραγική. Το νοσοκομείο μας δε μπορεί πλέον να βοηθήσει τους ασθενείς λόγω σοβαρών ελλείψεων προσωπικού. Νοσηλευτές, φαρμακοποιοί έφυγαν επειδή έληξε η σύμβαση τους. Αυτό το κάνουμε για να αφυπνίσουμε τους κρατικούς φορείς για άμεσα μέτρα. Μόνο τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται» εξηγεί ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Μιχάλης Κόκκινος στη zougla.gr.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, ο υπουργός υγείας , κ. Ανδρέας Λοβέρδος, υποσχέθηκε πως θα βρει τα κονδύλια εκείνα που θα φέρουν μόνιμο προσωπικό στο νοσοκομείο. Μέχρι όμως το υπουργείο να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του, η διοίκηση του νοσοκομείο προέβη σε αυτή την κίνηση προς συμμόρφωση της ηγεσίας.

«Παρά τις τρομερές ελλείψεις που υπήρχαν πάντα, έχουμε βελτιώσει το προγραμματισμό μας, τις διακομιδές, την ανάπτυξη μας και με τις οδηγίες του υπουργείου καταφέραμε να είμαστε έκτοι στη χώρα το 2010 με στοιχεία απ το Πάντειο. Πλέον όμως δεν αντέχουμε άλλο, μας έφτασαν στο πάτο, όλες οι προσπάθειες μας πήγαν χαμένες», καταλήγει ο διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τι είπε ο κ. Κόκκινος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης