Η Ελληνική Κοινότητα της Μελβούρνης έχει τη δική της εκπομπή! Ο εκδότης του περιοδικού OPA! Steve Agis είναι ο παραγωγός και η Νικόλ Κοντός και η Χριστίνα Χρόνης παρουσιάστριες σε μια ανατρεπτική, χαρούμενη εκπομπή που έχει στόχο να ενώσει τους Έλληνες της ομογένειας. Ψυχαγωγία, lifestyle, νέα, μόδα, πολιτισμός και φυσικά η μουσική είναι τα θέματα που παρουσιάζονται από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη στις 4 με 6 το απόγευμα, στον σταθμό 3XY.

Η εκπομπή «Greeks and the City» είναι ήδη στα… charts των δημοφιλέστερων εκπομπών του σταθμού, ενώ η παρουσίαση γίνεται κυρίως στα αγγλικά, ώστε να γίνεται προσιτή και για τους ακροατές που δεν γνωρίζουν ελληνικά. Οι μουσικές επιλογές περιλαμβάνουν τις νεότερες επιτυχίες από την Ελλάδα, από Πάνο Κιάμο, Νίκο Βέρτη και Άννα Βίσση, μέχρι Μιχάλη Χατζηγιάννη, Δέσποινα Βανδή, Σάκη Ρουβά και Καλομοίρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι υπερήφανη για την ελληνική κληρονομιά μου και ο καλύτερος τρόπος για να συνδέομαι με την κοινότητα μας είναι σίγουρα αυτή η εκπομπή», δηλώνει η Νικόλ, ενώ η Χριστίνα χαίρεται που θα ενθαρρύνει τους Ελληνοαυστραλούς να τονώσουν με περηφάνεια την όμορφη κληρονομιά τους. Ο παραγωγός, Steve Agis επισημαίνει ότι «βλέπω αυτή την προσπάθεια ως τη φυσική συνέχεια της έκδοσης του OPA!. Πρόκειται για μια εκπομπή μου μιλάει στη γλώσσα των παιδιών μας και του μέλλοντος μας»…

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης