Περήφανος για την αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους του Ολυμπιακού, πριν και μετά το τέλος του αγώνα στο «Καραϊσκάκη», εμφανίστηκε ο πρώην άσος των Πειραιωτών και νυν του ΠΑΣ Γιάννινα, Τάσος Πάντος.

Ο έμπειρος οπισθοφύλακας, παράλληλα, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει μια πολύ καλή πορεία στο Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένιωσα πολύ περήφανος. Ήταν μεγάλη μου τιμή. Πέρασα πολλά χρόνια σε αυτή την ομάδα και αυτά που ένιωσα τα κρατάω μέσα μου, ήταν πολύ δυνατά συναισθήματα και δύσκολα περιγράφονται. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό» ανέφερε αρχικά ο Πάντος. Εν συνεχεία μίλησε:

Για το ματς: «Όταν μπήκαμε στο πνεύμα του παιχνιδιού, ήμασταν με δύο γκολ πίσω. Προσπαθήσαμε και πιστεύω πως στο δεύτερο μέρος τα πήγαμε καλά».

Για τη συνέχεια του ΠΑΣ: «Γίνεται μια νέα προσπάθεια, χρειάζεται υπομονή και πιστεύω πως θα έρθουν καλύτερες μέρες για την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Παίζει ένα σύγχρονο ποδόσφαιρο, το οποίο διδάσκει ο προπονητής του. Ένα ποδόσφαιρο που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ στάθηκε άτυχος και πιστεύω πως θα πάει πολύ ψηλά στο Europa League».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης